Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljska idila

Matko Knešaurek: Najsretniji sam tata i muž na svijetu

Matko Knešaurek
Foto: Privatni album
1/4
19.01.2017.
u 11:56

Glumac iz serije "Zlatni dvori" s obožavateljima je na Instagramu podijelio fotografiju s proslave prvog rođendana kćeri Talije i napisao je ovu dirljivu posvetu

Najsretniji tata i muž na svijetu - napisao je glumac Matko Knešaurek uz fotografiju na kojoj je sa suprugom Anicom i kćeri Talijom. Zvijezda serije "Zlatni dvori" Nove TV u krugu obitelji i prijatelja proslavio je prvi rođendan svoje kćeri, a kada je fotografiju s proslave objavio na Instagramu obožavatelji i prijatelji poželjeli su sve najljepše za prvi rođendan tatine princeze. 

U nedavnom intervju glumac nam je otkrio kako se nosi s ulogom tate.

- Nama se Talia dogodila i zbog toga smo najsretniji ljudi na svijetu. Ulogu tate dobiješ i za nju nema scenarija, nitko nema redateljske upute i svaki se dan moraš truditi dati najbolje od sebe kako bi dijete doista bilo sretno. Od kćeri ću dobiti kritike ili pohvale – poput njezina osmijeha. Ne tražim nikakve zahvale kao otac, želim samo da je sretno dijete, da izraste u sretnu djevojčicu, djevojku. To će mi biti najveća nagrada. Ako danas-sutra dobije brata ili sestru, isto želim i za njih - rekao nam je tada. 

Priznao je tada da želi za dvije tri godine povećati obitelj za još jednog člana. 

 

 

💜🎁🎉🎊najsretniji tata i muž na svijetu

A photo posted by Matko Knešaurek (@matko.knesaurek) on

 

>>Ja sam kao hrvatska Eden, i za mene su uplaćivali mise

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije