Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oscar napustio masterchef

Kralj Stres testova završio svoju avanturu

masterchef hrvatska
Foto: PR FOTO
20.04.2015.
u 11:25

U prvom Stres testu je spremao je krpice sa zeljem, u drugom je pekao, kuhao i poširao jaja, u trećem pripremao tradicionalnu Zagorsku juhu, a u četvrtom, posljednjem Stres testu u kojemu je trebao napraviti repliku jela gošće kuharice Marine Gaši – Oskar je zakazao pa mu je to ujedno bio i posljednji Stres test nakon kojega je napustio MasterChef kuhinju

U prvom Stres testu je spremao je krpice sa zeljem, u drugom je pekao, kuhao i poširao jaja, u trećem pripremao tradicionalnu Zagorsku juhu, a u četvrtom, posljednjem Stres testu u kojemu je trebao napraviti repliku jela gošće kuharice Marine Gaši Oskar je zakazao pa mu je to ujedno bio i posljednji Stres test nakon kojega je napustio MasterChef kuhinju. 

- Oskar, ti si jedna jako ugodna osoba. Bilo je dobro i lijepo družiti se s tobom u ovoj kuhinji, ali u gastronomskom smislu nisi narastao ni milimetar od prvog dana. Nažalost, to smo već nekoliko puta pokušali provjeriti, često puta si bio u Stres testu, ali vidim da taj rast se ne događa i zato si sada ovdje - ovim riječima Andrej se oprostio od Oskara.

- Mislim da sam zasluženo sada ispao. Trudio sam se pokazati najbolje, najviše od sebe što mogu dati, tako da ja sam stvarno zadovoljan! - rekao je Oscar nakon što se oprostio od žirija i kandidata. S Oskarom su u Stres testu kuhali još Josip i Dario te Ratko, koji je uvjerljivo bio najlošiji, no nakon što je žiri odvagao cjelokupan dojam od samog početka, Oskaru ipak nije bilo spasa. Prvi dio emisije bio je rezerviran za Test kreativnosti.

>>Borba za ostanak u MasterChef kuninji se zahuktava, žiri više nema milosti za propuste

>>Žiri Masterchefa dobio je žensko pojačanje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije