Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef:

Ivina dvostruka pobjeda

masterchef
Foto: PR
01.05.2015.
u 23:03

Presretana Iva je zaključila: „Izgleda da sam ja danas odnijela pobjedu opet u desertu, očito mi to ide i žiri je to primijetio.“

Slatki petak iznjedrio je Ivu ne samo kao pobjednicu dana, budući da je odnijela pobjedu i u izazovu Kutija iznenađenja i u Testu osjetila, već i kao najbolju slastičarku među jedanaestero natjecatelja.

„Tvoj cupcake - ti si se najviše dala u njega. Imala si različite tehnike, razmišljala si o tome kako da ga napraviš da bude sočan, da bude zanimljiv i mislim da je napredak vidljiv, tako da razmisli što možeš poboljšati na desertima da budu još zanimljiviji.“ poručio joj je Dino te je napomenuo kako odluka ipak nije bila jednoglasna jer se Andrej nije složio s njim i Radovanom.

Presretana Iva je zaključila: „Izgleda da sam ja danas odnijela pobjedu opet u desertu, očito mi to ide i žiri je to primijetio.“

Kušanje kolačića bilo je zanimljivo. Kako ih je žiri već unaprijed upozorio da se maksimalno potrude oko prezentacije jer će samo one vizualno dobre kolače probati, pa su tako od jedanaest tanjura kušali njih sedam. Prvi tanjur koji su kušali je bio Ivani . Dino joj je dao oštru kritiku da je njezin kolač na razini pekare što je nju poprilično uzrujalo te je ostatak emisije proplakala. Za drugom radnom jedinicom stajali su Ante i Elena, a žiri je odabrao Elenin tanjur što je zbunilo Antu: „Kad su prozvali Elenu, meni ništa nije bilo jasno, jer ja sam napravio prekrasan kolač, a to što se njima ne sviđa, a kvragu što da radim?“ dodao je. Iako je Elenin cupcake izgledao jako privlačno, žiri ipak nije bio oduševljen s njim, a ona je kasnije priznala kako ju je začudilo što su se odlučili probati njezin kolač budući da je bio nedovršen. Iz trećeg reda su izabrali   Mišel   koja je dobila dobre komentare, cupcake   je bio ukusan, a Dino joj je poručio da se mora potruditi oko prezentacije.   „ Konačno da nije nešto prosječno! “ izjavila je Mišel nakon komentara žirija. U četvrtom redu su prvo prozvali Ivu koja je napravila dobar   cupcake , ali joj je falilo kiselosti. Radovan je čak rekao da je na dobrom slastičarskom putu i da kolač može u kompeticiju s jako dobrim restoranima. Iz istog reda su prozvali i   Zvjezdanu. Dinu se njezin cupcake  svidio, osim što mu je višak bila čokoladna pralina, ali Andrej nije bio zadovoljan te joj je poručio: „Dođe mi volja da pojedem gornji dio, a ovo drugo da pustim Radovanu. Dramatično fali kiseline.“ ,  a Radovan se nadovezao:  „ Ovo je na tragu dobrog kolača, nisi uspjela!“ Za Robertovo jelo je Andrej komentirao kako mu je to jedno od uspješnijih jela u MasterChefu, a Radovan mu je poručio:   „ Još da si dodao malo korijandera ili kumina, znaš kako bi u Casablanci prošao? E, ljubile bi te sve žene tamo!“ Nakon Roberta su prozvali i Martinu  –  Igor ju je pitao je li bila zabrinuta da ju neće prozvati, na što je ona samouvjereno odgovorila  „iskreno –   ne“  pa joj je Andrej uputio komentar: „Bilo bi bolje da smo te preskočili! “ .

U konačnoj odluci žiri je izglasao da  je zadatak ipak bio uspješan, iako je Andrej kazao kako kolači koji su kandidati pripremali nisu baš njegovi 'cup of cake'.

Drugi izazov je bio Test osjetila u kojem su kandidati imali zadatak pogoditi sastojke deserta – po dva kandidata su stajala za istom radnu jedinicu na kojoj je bio jedan desert dok je Iva, kao pobjednica u prošlom izazovu jedina imala svoju radnu jedinicu i svoj desert. „Svaki desert može imati toliko prikrivenih sastojaka, ni da mi ih rastave ne bi ih valjda stigla sve popisati,“ komentirala je Zvjezdana koja se nije baš proslavila u ovom izazovu. Najviše pogodaka imala je Ivana s osam točnih odgovora, no kako je Iva imala prednost od dva boda od prethodnog izazova, sveukupno je imala devet točnih odgovora pa je ona proglašena pobjednicom.

Pobjedom u oba izazova, Iva je proglašena pobjednicom dana, a hoće li svoju dvostruku pobjedu uspjeti iskoristiti u sljedećoj emisiji, ne propustite pogledati u nedjeljnom izdanju MasterChefa od 22 sata na Novoj TV!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije