Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispraćaj martinja

Mario Petreković zaglavio s kumom u vinskoj boci

mario petreković
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/14
14.11.2014.
u 17:02

Tom prigodom, Mario, inače kum berbe i super kum bačvi vinarije Čačija, bio je spreman za šalu te je svog kuma Dubravka podvrgnuo brojnim testovima...

Nenadmašni zabavljač Mario Petreković, koji je široj javnosti trenutačno najpoznatiji kao najuspješniji sudionik TV showa "Tvoje lice zvuči poznato", odazvao se pozivu prijatelja i kuma Dubravka Čačije da u njegovoj Vinariji Čačija u Maglenči nedaleko Bjelovara uveliča "tematsku" večer ispraćaja Martinja.

Tom prigodom, u početku je Mario bio suzdržan pozdravljajući goste od stola do stola i nudeći im slasne zalogajčiće hrane. No,  showman koji je inače kum berbe i superkum bačvi Vinarije Čačija nije dugo izdržao u uštogljenoj ozbiljnoj ulozi te je, otkrivši iznova svoje pravo lice, kao i uvijek, bio spreman za šalu i smicalice.  Svog kuma Dubravka podvrgnuo je brojnim testovima, a na kraju je pala ideja da, prema podrumarskim običajima, sve okonča u podrumu između velikih inox bačvi.

Zafrkancija je otpočela neobičnim krštenjem gazde umjesto vina, potom je uslijedila obostrana izmjena vinskih diploma, da bi na kraju sve kulminiralo zajedničkim zavlačenjem kumova u veliku inox bačvu i spontanim fotografiranjem u njoj.

>>Petreković impresionirao kao Tina Turner, ali Andreina Shakira bila je nedostižna

>>Iza kulisa showa Tvoje lice zvuči poznato: Od silikona rade usne, Adamove jabučice, deblji vrat

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije