Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brižna mama

Marina Medved Pulić: Strepim kako ću se odvojiti od sina kad se na jesen vratim na TV

09.05.2012., Zagreb - Marina Medved na snimanju emisije Okusi za sve jezike.Photo: Petar Glebov/PIXSELL
09.08.2014.
u 09:00

– Neki dan bila sam na roštilju s ekipom s kojom sam radila "Svaki dan dobar dan i "8. kat" i rekla im "nisam vas se baš toliko zaželjela da bih se veselila povratku na posao". Malo strepim kako će to sve izgledati jer se od sina otkad se rodio nisam rastala duže od pola sata.

Krajem rujna HTV-ovka Marina Medved Pulić nakon rodiljnog dopusta vraća se na ekrane. Gledat ćemo je u javljanjima uživo u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska". Strepi li što će se odvojiti od sinčića Josipa te kako je poslije poroda vratila liniju otkriva u blic-intervjuu.

Pribojavate li se dana kada ćete se nakon godine provedene sa sinom morati vratiti na posao?

– Neki dan bila sam na roštilju s ekipom s kojom sam radila "Svaki dan dobar dan i "8. kat" i rekla im "nisam vas se baš toliko zaželjela da bih se veselila povratku na posao". Malo strepim kako će to sve izgledati jer se od sina otkad se rodio nisam rastala duže od pola sata. Olakšanje mi je što će ga čuvati susjedi iz zgrade s kojima smo si suprug Tomislav i ja jako dobri. Morat ću se opet prešaltati na mode posao jer mi je trenutačno špica dana je li se moje dijete pokakalo ili nije.

Je li Josip probao krutu hranu?

– I dalje najviše voli cicu, ali žica i sladoled koji obožava. Moj tata dao mu je da lizne šunku i kobasice.

Vratili ste vitku liniju, je li bilo teško?

– Nije. Iz prehrane sam morala izbaciti mliječne proizvode jer je Josip alergičan na laktozu. Tako da je većina od dobivenih 30 kg u trudnoći otišla u prva tri mjeseca.

Odgovara li vam što ćete opet biti dio ekipe "Dobrog jutra"?

– To mi se skroz sviđa iako će mi radni dan počinjati u 5.30, ali do 13.30 ću biti doma i moći ću se posvetiti sinu.

Komentara 2

DA
danebi
15:16 09.08.2014.

Pa i mi svi drugi smo prezivjeli....

PS
Privatni sektor
09:13 10.08.2014.

Dosta tog majcinskog prenemaganja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije