Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život poslije Big Brothera

Marijana potrošila sav novac od nagrade, a Lester postao model u Dubaiju

Nemeš
Foto: Facebook
1/2
23.11.2014.
u 22:12

Nakon izlaska iz kuće Soraja je bila voditeljica u emisiji 'Sve za ljubav', skinula se i za Playboy a u posljednje vrijeme povezuje ju se i s brazilskom nogometnom zvijezdom Neymarom (22).

Posljednja, šesta sezona Big Brothera prikazana je 2011. godine. Bila je po mnogočemu zanimljiva te je bila prva u kojoj su sudjelovali natjecatelji iz cijele regije, donosi 24 sata. Od natjecatelja koju su bili smješteni u kući koja se nalazila u beogradskom Pionirskom gradu, na Košutnjaku najzapamćeniji su sigurno ostali Marijana Kovačević (30), pobjednica showa, i Nikola Nemešević Nemeš (26) koji su tijekom snimanja showa burno započeli ljubavnu vezu.

Svoga tadašnjeg muža Ivana Čvrljka nakon samo dva tjedna u kući Marijana je prevalila s mladim Beograđaninom. Nemeš i Marijana nisu se sramili razmjenjivati strasti pred kamerama i pred drugima, a vezu su nastavili i nakon showa. Svađali su se i mirili te konačno prekinuli ovoga ljeta. Marijana je sav novac od nagrade koju je dobila jer je pobijedila u showu potrošila. Kazala je da je život skup, a skupa je bila i veza s Nemešom, navodi 24 sata.

Natjecateljica u Big Brotheru te sezone bila je i Soraja (28). Ona je također ostala u medijskom prostoru nakon prestanka emitiranja showa. Nakon izlaska iz kuće bila je voditeljica u emisiji "Sve za ljubav", skinula se i za Playboy a u posljednje vrijeme povezuje ju se i s brazilskom nogometnom zvijezdom Neymarom (22).

Od poznanstva koje je stekao zahvaljujući sudjelovanju u Big Brotheru koristi je imao Nikola Nasteski – Lester (24). On danas u Dubaiju radi kao model za jedan modni brend i za emiratske agencije. Za 24 sata je kazao da ima ugovor još godinu dana te da, ako bude zgodan i lijep, možda ostane i dulje.

Što se dogodilo s ostalim natjecateljima, pročitajte na portalu 24sata.

>> Soraja privukla pažnju britanskih medija druženjem s Neymarom

>> Marijana: Nemeš i ja smo na pauzi

Komentara 11

TH
than
22:59 23.11.2014.

Ja sam mislio da je vecernji daleko od zutila, kada procitah ovo... Koga briga za njih tamo... Glumatali su ljubav da bi pokupili pare, kasnije su glumatali da bi kupili pare za intervjue... I naravno da je puklo, jer ljubavi nije niti bilo...

CA
carpediem
00:54 24.11.2014.

Taj Big Brother je na brdovitom Balkanu postao Big javna kuca gdje se moze samo vidit glupost i sram neke prodaju svoju guzu pa makar je i skidali golu a neki nikad nisu ni znali gdje im je pamet motda jos i dalje dole u Guzi. A kod Marijane pobjednice je malo pamet bila u ocima koji si otkucali na znak dolara a onda joj je pamet otisla dole u Guzu kad je vidila Nemesa a danas nema ni Nemesa niti Dolarcica ali zato je ostala guska koja se samo moze sramiti citavog zivota i izgubila je svoj brak svojeg covjeka i svoju cerkicu koja najvise pati radi nje eto to e Balkanski big brither.

MI
mickeyzg
22:35 23.11.2014.

Marijana je sav novac od nagrade ZAREZ (znak ,) koju je dobila jer je pobijedila u showu ZAREZ potrošila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije