Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna trudnica

Marijana Batinić: Strah me kakva ću biti mama

Marijana Batinić
Foto: Privatni album
1/7
15.11.2014.
u 10:15

Trudna voditeljica provela je vikend s partnerom Matejem Pašalićem u Veneciji, u Trevisu pojela najbolju pizzu, ali Italija je nije nadahnula na izbor imena kćeri

Pisci su je još u povijesti zbog jedinstvene ljepote, ali i vlage i kanalskog smrada okarakterizirali kao lijepu djevojku prljava vrata.

No trudnoj voditeljici Marijani Batinić Venecija je krasna pa joj se godinama rado vraća, a tako je bilo i ovaj put kada je produljeni vikend s partnerom Matejem Pašalićem provela šećući omiljenim joj venecijanskim kvartovima te posjetivši Veronu i Treviso.

Talijani naplaćuju baš sve

– Obožavam Piazzu San Marco! Na njoj se osjećam kao u centru svijeta i sjajno mi je sjesti tamo na kavu i uživati u glazbi orkestra koji svira na otvorenom. Naravno, Talijani naplaćuju sve, pa i taj gušt, i to sedam eura po osobi – kaže Marijana pa vuče paralelu s Hrvatskom:

– I onda se turisti bune da je kava na Peristilu preskupa! A ja si mislim ma zašto ne bi bila, pa i naš Peristil je impozantan užitak. No, osim Venecije, oduševljava me Treviso. Sitni boutique hoteli, restorančići, odlična hrana... najbolju pizzu koju sam ikada pojela, pojela sam tamo. Treviso je totalno podcijenjen kada je o sjeveru Italije riječ. Pa on je Venecija u malom.

Foto: Robert Demo

Na put su išli automobilom, a iako je već u sedmom mjesecu trudnoće, njena curica, za koju ni u Italiji nije dobila inspiraciju da joj izabere ime, vožnju je dobro podnijela.

– Moja beba već je navikla na putešestvije. Ljetos je uzduž i poprijeko nekoliko puta proputovala cijelu Hrvatsku, pa sam i prije ovog puta bila uvjerena da joj još nekoliko stotina km neće naškoditi. I nije – tvrdi Marijana.

Kao i na svakom putovanju za uspomenu si je kupila kuglu jer skuplja ih od kada je počela putovati pa kod kuće ima kolekciju njih stotinjak. A kupila je i venecijansku masku... Romantična Verona, grad tragičnih ljubavnika Romea i Julije, nju i Mateja ipak nije nadahnula na skoro planiranje vjenčanje.

– Još uvijek ne provodimo ništa u djelo, ali ostavili smo zalog vječne ljubavi na zidu Julijine kuće – kaže i na pitanje strahuje li i dalje od braka kao što je to prije govorila kaže:

Strah me kakva ću biti mama

– Nije me više strah braka, sada me strah kakva ću biti mama. Dosad sam radila što me volja i kad me volja i nisam navikla konstantno se brinuti o nekome. Sada ću svoj egoizam morati svesti na minimum. A i zrelija sam pa svemu pristupam opreznije i čini mi se da neću biti spontana, a ne želim dijete držati pod staklenim zvonom.

>>Zgodna trudnica Marijana Batinić blista u haljinici iz H&M-a

>>Zavodnik iz "Ljubav je na selu": Imao sam 130 kg i nisam se usudio prići djevojkama

Komentara 3

SU
sumar
10:54 15.11.2014.

bit češ ti dobra MAMA jer ja mislim da čega se ti uhvatiš da cvate

BA
baniček
14:35 15.11.2014.

ja već znam da neš bit nikakva mama, ali ćeš bit super tulumarka.

ZA
zahira45
22:02 15.11.2014.

Sretno Marijana. Mamom biti nije lako, ali je najljepše na svijetu. Bit ćeš dobra mama, ne brini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije