Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Batinić:

'Nitko kao moja baka ne radi kruh ispod peke'

Marijana Batinić
Foto: Danijel Berković/Pixsell
02.02.2016.
u 16:55

Kod moje bake se kuhalo varivo u kojem su bile sve moguće vrste zelenog povrća, otkrila je TV-zvijezda

U prvom tjednu treće sezone showa „Tri, dva jedan – kuhaj!“ , koji možete gledati u 20 sati na RTL-u, led su probili „majstori s mora“, kako ih je nazvala voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Bijeli tim, koji čine ljudi iz priobalja, dobio je priliku prvi pokazati svoje kulinarske majstorije, a u prvom zadatku -„bakino dvorište“ - slavili su Verica i Dragan.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić otkrila je koje su njoj asocijacije na bakinu kuhinju.

- Apsolutno bijela kava. Miris tog napitka me neopisivo podsjeća na djetinjstvo. Nismo je pili jer smo bili mali pa nam nisu dopuštali, ali to je miris buđenja u bakinoj kući. I sad se sjećam tog mirisa kad se niz drvene stepenice spustim iz sobe u kuhinju, a sve miriše – nostalgično priča Marijana pa dodaje:

- Ima još jedno jelo koje nikad nitko nije napravio kao moja baka, a to je kruh ispod peke. Otkad nje nema, takav kruh nisam pojela. Radi ga i moja mama, ali nitko kao baka. 

Kandidati su u prvoj emisiji „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ pokazali moderan pristup tradicionalnim receptima, ali Marijana kaže da toga u njezinoj kuhinji nema. 

- Kod moje bake se kuhalo varivo u kojem su bile sve moguće vrste zelenog povrća. Od raštike do kupusa – kaže voditeljica koja i sama rado provodi vrijeme u kuhinji. 

- Pravi sam primjer Dalmatinke. Obožavam sve iz mora, a kad se prijateljima želim pohvaliti svojim umijećem, napravim škampe na buzaru – priča Marijana koju ćemo uskoro gledati u novoj sezoni emisije „Ljubav je na selu“ o kojoj zasad ne otkriva puno. 

- Reći ću samo da su apsolutno svi kandidati genijalni i da sam u ovoj sezoni imala najviše uspjeha – pohvalila se Batinić.

>> Udala se Marijana Batinić!

>> Marijana Batinić otkrila ime svoje djevojčice

Komentara 2

KR
kruško1
17:08 02.02.2016.

e moja ga žena bolje pravi

MI
mickeyvienna
17:53 02.02.2016.

Nisam znao da se kruh radi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije