Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simpatična voditeljica

Marijana Batinić na špici dijelila licitarska srca

marijana batinić
Foto: Promo
1/10
19.07.2014.
u 15:09

Marijana se sa Zagrepčanima fotografirala, podijelila autograme, te se provozala Uspinjačom i prekrasnom kočijom po Gornjem gradu

Da su Cvjetni trg i Gornji grad danas ujutro bili 'okupani' ljubavlju, pobrinula se RTL-ova voditeljica Marijana Batinić. Simpatična Dalmatinka prolaznike je odlučila razveseliti darovima - balonima i licitarskim srcima!

Mare se opskrbila srcima ne bi li zaustavila Zagrepčane te popričala s njima o novoj sezoni 'Ljubav je na selu', čija prva epizoda nove sezone kreće ovu nedjelju na RTL Televiziji. Slučajne je prolaznike, koji su se oko podneva našli na špici, ugodno iznenadila balonima i licitarskim srcima koje su odmah spremili i priznali kako ljepši poklončić za ukrasit svoj dom, dugo nisu dobili.

Osim što je s njima popričala o novoj sezoni, Marijana se sa Zagrepčanima fotografirala, podijelila autograme, te se provozala Uspinjačom i prekrasnom kočijom po Gornjem gradu. Među svima njima prepoznala je i sestru jednog od deset kandidata koji ove sezone traže srodnu dušu.

>> Marijana Batinić: U ljubavi mi je sloboda najvažnija, inače bježim

Komentara 1

CP
Cviet Prigorja
17:32 19.07.2014.

Marijana (RTL) je poznata apolegetica Severine, Huljića, Ave Karabatić, Pišekice (dakle Regiona ), te nema ništa zajedničkoga s duhovnim obzorom Marije Jurić Zagorke ( Hrvatska,Zagreb,Hrvatska,Zagreb,Hrvatska,Zagreb).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije