Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SEZONA

Marijana Batinić Cvjetnim trgom prošetala s tamburašima i najavila novu sezonu 'Ljubav je na selu'

Ljubav je na selu
Foto: Ljubav je na selu PR
1/6
01.10.2016.
u 18:40

Je li Marijana i ove godine spojila usamljena srca, ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede, od 21.10 sati, na RTL-u!

Marijana Batinić, voditeljica RTL-ove dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu', danas je u pratnji TIM Tamburaša iz Markuševca razveselila mnoge Zagrepčane koji su jutro proveli na Cvjetnom trgu. 
Kupidova vila, kako je mnogi zovu, budući da spaja usamljena srca farmera, dijelila je hrvatske jesenje proizvode prolaznicima uz zvukove tamburice te tako najavila novu sezonu 'Ljubav je na selu' koja počinje u ponedjeljak, u 21.10 sati. 

I dok su prolaznici s veseljem cupkali uz tamburaše i fotografirali se s lijepom voditeljicom, neki su Marijani otkrili i što bi oni učinili da imaju priliku biti u emisiji. Tako je jedna gospođa iznenadila Marijanu svojom izjavom. 'Ja bi muža prijavila u emisiju da se malo odmorim!', našalila se gospođa. 

'Uživam prošetati ulicama naših gradova, kao dana Zagrebom jer tek tada shvatim koliko su naši farmeri i farmerice omiljeni. 'Ljubav je na selu' uistinu spaja usamljena srca. Veselim se što će svi oni 'navijati' za naše farmere pred malim ekranima!', kazala je Batinić.

Je li Marijana i ove godine spojila usamljena srca, ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede, od 21.10 sati, na RTL-u! 

>> Njihov najsretniji dan: Tukli se u showu 'Ljubav je na selu', a sada dočekali kćerku

Komentara 1

NJ
njetrkonza
08:49 02.10.2016.

Ma trebala bi Mare snimiti jedan uradak kako nosi košaru u šumarku i onda je nesto ubode..to bi bila prava ljubav na selu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije