Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina Kraljić o nastupu na Eurosongu

'Malo mi je žao što se nisam odlučila za ideju da na glavi imam lampu'

Nina Kraljić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
24.05.2016.
u 19:33

Rekla je da život ide dalje te da se posvetila radu na novom albumu.

"Imam ja poruke, još prije polufinala. K'o baba Vanga sam ispala. Rekla sam 23. mjesto. I evo ispalo je 23. Imam dobru intuiciju. Ne brine mene mjesto, to nisam ni očekivala, nego me brine loš nastup u finalu, ali znam zašto je tako bilo, a nije ni bitno zašto. To su neke druge stvari. Imam dobro polufinale pa se tješim s njim", priznaje Nina Kraljić nakon što su se slegli dojmovi oko nastupa na Eurosongu.

Pjevačica nije razočarana 23. mjestom.

"I to treba proći. Sad, zašto baš pred 200 milijuna ljudi, ne znam, ali dobro je to bilo iskustvo", tvrdi Nina.

Kao sol na hrvatsku ranu jučer je stigla vijest kako je ta kreacija Juraja Zigmana proglašena najlošijom s ovogodišnjeg Eurosonga. Glasači s njom, očito, nisu bili zadovoljni, piše RTL.

"Nisam ni ja. Što sad da kažem. Nije nimalo praktična i svatko ima svoje mišljenje. S druge strane, ona je bila praktična za projekt jer nismo imali nikakvu scenu u smislu da imamo nekakva svjetla i nešto je moralo biti svjetlost i to je jednostavno mogla biti jedino haljina. Osim da imam na glavi lampu koja glumi svjetionik, što je bila jedna od mogućih ideja, ali sam od te ideje odustala. Sad mi je malo žao", priznaje Nina.

Rekla je da život ide dalje te da se posvetila radu na novom albumu.

>>  Zigman: Važnije mi je da se haljina sviđa H. Alexander

Komentara 20

OB
ObrenM
23:56 24.05.2016.

Mislio sam da je ona daleko od vitamina.

MI
miki9763
00:33 25.05.2016.

Ma metni i...

Avatar oliver 7
oliver 7
22:08 24.05.2016.

Kriva osoba na krivom mjestu u krivo vrijeme ..Dogodine stavi rogove ..Luzerice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije