Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOVORI ČAK SEDAM JEZIKA

Malena Ruskinja oduševila svijet

Bella
Foto: Screenshot
21.10.2016.
u 15:02

Ella ima samo tri i pol godine, a mama je njezin talent za jezike otkrila nakon što joj je počela čitati priče na raznim jezicima

Malena Beločka Devjatkina oduševila je Ruse, ali i cijeli svijet, nakon što je u talent showu "Čudesni ljudi" pokazala da govori čak sedam jezika – ruski, engleski, njemački, francuski, španjolski, kineski i arapski. Bela ima samo tri i pol godine, a mama je njezin talent za jezike otkrila nakon što joj je počela čitati priče na raznim jezicima. Bela je priče upijala poput spužve, i ubrzo naučila jedan po jedan jezik. Pogledajte njezin nastup:

>> Milijuni ljudi hvale afričkog tinejdžera zbog obrade pjesme. Kako se vama sviđa?

Komentara 2

RT
ribaric.tomislav
17:28 21.10.2016.

nevjerujem .sve foto montaza

TE
texas
15:33 21.10.2016.

malo kasnite!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije