Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Maja Šuput pobjedu će braniti kao Šaban Bajramović, a dovest će i romski sastav

maja šuput
Foto: PR FOTO
30.09.2015.
u 09:57

– Moj nastup će biti u najmanju ruku ekstremno smiješan i zabavan. Mislim da će publika biti na nogama – izjavila je Maja uoči sljedeće transformacije, a pjesma s kojom će nastupiti je Geljan dade

Maji Šuput Robin Thicke bio je sretan lik u kojega se transformirala te odnijela pobjedu u prošloj emisiji, a ove nedjelje gledat ćemo je kao Šabana Bajramovića. Kako bi doživljaj bio potpun, Maja se pobrinula u show dovesti poznati romski sastav  Bahtali Rota.

– Moj nastup će biti u najmanju ruku ekstremno smiješan i zabavan. Mislim da će publika biti na nogama – izjavila je Maja uoči sljedeće transformacije, a pjesma s kojom će nastupiti je Geljan dade.

Rekla je  i da joj nije potpuno jasno kako će se pripremiti za nastup, budući da ne zna romski jezik, ali dat će sve od sebe. – Doista želim pjevati točno svaku riječ jer sam grozan štreber – istaknula je.

Iz nježne dive Celine Dion, Luka Bulić uskočit će transformaciju australskog hard rock benda AC/DC, a pjesma s kojom će nastupati bit će "Thunderstruck". Suprotno od njega, Ivan Šarić iz lika Boba Marleyja iz prošle epizode prelazi u lik i djelo kontroverzne američke pjevačice i glumice Grace Jones. Renata Sabljak imat će jako težak zadatak pred sobom, utjeloviti nikad prežaljenog, Tošu Proeskog, a Ivana Marić morat će na tamnjenje kože jer će utjeloviti pjevačicu Chaka Khan s hit pjesmom "Ain't nobody", a njezinoj transformaciji posebno se veseli: – Jako sam sretna zbog ove izvedbe. Ovo je jako velik zalogaj za mene – izjavila je Ivana. Maji Posavec gljiva je već treći put zaredom zadala glazbenu grupu, a ovoga puta radi se o grupi Aqua i pjesmi Barbie girl.

"Boombastic" će pjevati Dušan Bućan kao reper Shaggy, a svakako valja pogledati i nastup Saše Lozara kao Taylor Swift. U haljini za balerine i baletnim papučicama Saša će otpjevati pjesmu "Shake it off".

>>Tulum iz snova kod Maje Šuput: Tko je nas spojio, ni pakao mu neće teško pasti!!!!

>>Maja Šuput oduševila! 'Kakvo je sad iskustvo na kojeg se pale sve djevojke?'

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
10:37 30.09.2015.

ona je rođena za farmu a sve prave kravice moraju biti na farmi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije