Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevala 'Molitvu'

Magdalena Bogić (16) oduševila žiri X Factora: To tražimo!

magdalena
Foto: Youtube Screenshot
1/2
19.04.2015.
u 23:01

Magdalena se glazbom bavi od malih nogu, u zboru pjeva već 11 godina, a s prijateljicom je osnovala i bend

U posljednjoj audicijskoj emisiji ''X Factora'' žiri je oduševila 16-godišnja Magdalena Bogić koja je otpjevala pjesmu ''Molitva'' Marije Šerifović.

Magdalena se glazbom bavi od malih nogu, u zboru pjeva već 11 godina, a s prijateljicom je osnovala i bend. Snimila je i svoju vlastitu pjesmu koju je sama napisala dok je bila zaljubljena.

– To tražimo – odmah joj je povikao Massimo koji nije mogao vjerovati da Magdalena ima tek 16 godina. 

– Ja sam očaran energijom, snagom, da ne kažem, petljom – rekao je. Tonči Huljić dodao je da nije potrebno nizati hvalospjeve, a žiri je bio jednoglasan u odluci da Magdalena ide dalje.

>> Osvojila sam i Hollywood i Bahame, ali sad želim uspjeh doživjeti kod kuće u Hrvatskoj

Komentara 2

JU
jurayy
06:34 20.04.2015.

Pobjedi Magdalena......

TH
than
01:51 20.04.2015.

Generalno cudan show... Massimo, Huljic, Joksimovic i ona treca za koju ne znam koja je. Neke izbacuju zbog kao loseg pjevanja, a opet neke pustaju koji nikako ne pjevaju, ali da ne pisem sto rade od sebe na sceni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije