Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabuna

M. Batinić napao gušter, kolega iz Srbije mislio je da je tarantula

marijana batinić
03.02.2012.
u 17:00

– Imala sam gekona u sobi, koji je sličan nasšm dalmatinskom macaklinu, samo što ovaj ispusta čudne zvukove. Mi macaklina u Dalmaciji zovemo tarantela – objasnila je Marijana kako je došlo do zabune

Voditeljica realityja “Survivor” Marijana Batinić u Kostariki umire od straha od guštera koji joj ulaze u sobu.

– Imala sam gekona u sobi, koji je sličan našem dalmatinskom macaklinu, samo što ovaj ispusta čudne zvukove. Mi macaklina u Dalmaciji zovemo tarantela (ne tarantula nego tarantela). Ja ga ne mogu vidjeti nacrtanog, a kamoli na zidu spavaće sobe... Prozirni su i svima slatki, a ja poludim kad ga vidim – rekla nam je Marijana.

– Vrištala sam da mi je tarantela u sobi i moj je suvoditelj Andrija otrčao, preznojio se trčeći, ne bi li mi pomogao izbaciti tog zloglasnog pauka. A ugledao je gekona. On ih ima nekoliko u sobi i to su mu gotovo kućni ljubimci, poludio je na mene jer se prepao – objasnila je nesporazum voditeljica.

– Od tog me dana Andrija zove Tarantela – kaže Marijana Batinić.

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tatamlata
08:00 04.02.2012.

Ne\'s ti cuda :D Susedi snasi vec pola tata todaju buve po piti a ona tuti ;/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije