Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kuhati može svatko'

Luka Nižetić dobio vlastiti kulinarski show

luka nižetić
Foto: NovaTV
1/2
17.10.2014.
u 11:39

Uzevši u ruke kuhaču umjesto mikrofona, u emisiji "Pun p'jat" Nižetić će pokazati kulinarsko umijeće u tri rubrike od 26. listopada

Nakon što je prošle godine postao prvi hrvatski celebrity Masterchef, "Luka Nižetić" sada je dobio vlastiti kulinarski show koji kreće 26. listopada na Novoj TV.

Uzevši u ruke kuhaču umjesto mikrofona, u emisiji "Pun p'jat" Nižetić će pokazati kulinarsko umijeće u tri rubrike.

"Pun p'jat" prva je rubrika gdje će uz zanimljive goste, prijatelje i kolege iz javnog života, Luka će spravljati glavno jelo. U "Praznom fridžu" pripravljat će se nešto jednostavnije jelo, često od ostataka hrane. Luka ima naviku kombinirati ono što nađe u hladnjaku tako da ne mora bacati hranu, a nas će naučiti zanimljivim trikovima. U "Slatkoj tajni" pripravljat će se Lukini najdraži deserti. Često će vas vratiti u djetinjstvo i naučiti spravljati fine i jednostavne delicije.

Kroz emisiju će se provlačiti i prilozi u kojima će Luka iznositi zanimljivosti o namirnicama koje su sastavni dio njegovih recepata, uz izjave stručnih osoba poput nutricionista, profesionalaca, ali i lokalnih eksperata i osebujnih sugovornika kompetentnih za temu o kojoj se govori.

U većini Lukinih jela primijetit će se utjecaj njegove majke Tamare, čije se kuhanje većinom temelji na tradicionalnoj mediteranskoj kuhinji. No, Luku ćemo vidjeti i u spremanju jela koja svoja ishodišta nalaze u drugim kulturama.

>>Kako je Luka Nižetić osmislio komišku inačicu koktela Cuba libre?

>>Luka Nižetić prvi je hrvatski Celebrity Masterchef!

>>Luka Nižetić: Gibonni voli moj burito od kozica, a djevojke kad napravim pizzu

Foto: NovaTV

Komentara 2

ZI
zico
12:02 17.10.2014.

zašto je dobio kulinarski show? kao on je neki vrhunski chef?

Avatar dott980
dott980
18:13 17.10.2014.

a majketi koliko mladih talentiranih ljudi trune po burzi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije