Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 5 mjeseci izbivanja

Kultna emisija 'Kućni ljubimci' vraća se na HRT!

antun ponoš
Foto: HRT
1/9
05.05.2016.
u 15:36

Emisija se od prosinca prošle godine ne emitira na HRT-u, što je naišlo na brojne kritike gledatelja, a pokrenute su i brojne peticije za njezin povratak na javnu televiziju

Nakon gotovo pet mjeseci izbivanja kultna emisija 'Kućni ljubimci' vraća se na HRT!

Prva emisija nakon prekida emitirat će se već ove subote 7. svibnja, a gledatelji će emisiju Antuna Ponoša moći pratiti u subotom ujutro na Prvom programu HRT-a, priopćili su s javne televizije. 

– Drago mi je što se emisija vraća u program jer je to projekt koji traje gotovo 26 godina. Cijenim što nova urednička struktura na Hrvatskoj radioteleviziji prepoznaje moj rad, a zahvaljujem i mnogobrojnim gledateljima koji su dali podršku emisiji i tražili njezin povratak na Hrvatsku televiziju. Nastojat ćemo i dalje zajedno pomagati kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima – poručio je autor i voditelj emisije Anton Ponoš

Podsjetimo, emisija se od prosinca prošle godine ne prikazuje na HRT-u, što je naišlo na brojne kritike gledatelja, a pokrenute su i brojne peticije za njezin povratak na javnu televiziju.

Kroz emisiju je u gotovo tri desetljeća emitiranja prošlo više od 40 000 gostiju, a udomljeno je oko 100 000 kućnih ljubimaca. Ususret povratku, Ponoš ističe kako će gledateljima i dalje predstavljati zanimljive kućne ljubimce, pomagati im veterinarskim i stručnim savjetima, pratiti rad i aktivnosti kinoloških i felinoloških udruga te udruga za zaštitu životinja i prihvatilišta za napuštene životinje. Osim toga emisija će pratiti i brojna edukacijska i zabavna događanja i izložbe.

>>HRT ukida emitiranje kultne emisije 'Kućni ljubimci'

Komentara 11

CR
cronada
21:02 05.05.2016.

Suuuuuper i za nase ljubimce🐕🐶🐩🐈🐱🐀🐁🐭🐹🐢🐇🐰🐄🐔🐓🐣🐤🐥🐦🐑🐏🐐🐺🐃🐂! !

MI
Mimizo
07:47 06.05.2016.

zašto tada onaj četnik leković se nije bunio o ukidanju te emisije a prigovorio je kada je na tv bio sv leopold a na jedan dan nije prikazana emisija hrvatska uživo

AJ
ajmo
12:33 06.05.2016.

Bravo svaka ćast čim više upoznajem ljude tim više cijenim sve životinje.Svaka čast ovima na HTV-u a Radman neka gori u peklu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije