Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinergija Lane Kovačević i njezine kujice Vicky

Kujica Vicky voli biti na pozornici, jedino je ljuti glasan pljesak publike

01.05.2016., Zagreb - U Kineskom paviljonu Zagrebackog velesajma odrzana je prva polufinalna emisija Supertalenta. Ellany Ipsa i Bessy.  Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
03.05.2016.
u 11:00

Lana nije očekivala da će ići dalje jer je Vicky prije izlaska pred publiku bila malo nervozna i pala joj je koncentracija

Nakon vašeg nastupa ozbiljno sam prvi put razmišljala o tome da nabavim psa – izgledate savršeno. Lana, bravo za sav trud i sve što si napravila za Vicky! – oduševljeno je Danijela Martinović, članica žirija Supertalenta, komentirala nastup Lane Kovačić i njezine kujice koje su zanimljivim nastupom uz malene breakdancere Malce izborile ulazak u finale showa Nove TV.

Spašava nezbrinute pse

Na pozornici su 16-godišnja Lana i njezina kujica Vicky djelovale kao dobro uigran dvojac, no Lana priznaje kako nije očekivala da će izboriti ulazak u finale.

– Vicky me malo zafrkavala i bila je prespora jer joj je koncentracija bila loša zato što smo dva dana provele u studiju Supertalenta i bila je već pomalo iscrpljena pa nisam očekivala da ćemo postići takav rezultat. Ovaj nastup pripremale smo od zadnje audicije, ali smo u jednom trenutku promijenile pjesmu na koju smo do tada vježbale, pa smo zbog toga morale mijenjati i koreografiju. S obzirom na sve okolnosti, zadovoljna sam kako je sve završilo – priča nam Lana.

Kaže da se Vicky odlično snašla pod svjetlima pozornice, a živcirala ju je samo jedna stvar.

– Bila je odlična na pozornici, jedino ju je malo uznemiravao pljesak publike – kaže Lana. Osim Vicky, njezini ljubimci su i psi Bron i Toto, a ljubav prema psima osjeća odmalena, otkako je počela spašavati nezbrinute pse. – Spašavam lutalice odmalena, a neke sam udomila jer ih nitko nije htio zato što su bili agresivni. Pas kojeg sam spasila iz Dumovca bio je treniran za pseće borbe i tek sada, nakon četiri godine koliko je kod mene, sasvim se socijalizirao – govori Lana.

Posebna je jer ima poštovanja

Pitamo ju je li Vicky lakše naučiti trikovima i trenirati od ostalih pasa koje ima, a Lana kaže:

– Vicky je posebna, ženka je i zato pametnija. Bilo ju je lakše naučiti mnoge stvari jer su psi mužjaci malo bahatiji i zločestiji, a ženke imaju više poštovanja.

Sa svojim psima vježba agility, dog-dancing i razne trikove, a kako publiku i gledatelje oduševiti u finalu, Lana još nije smislila, ali vjerujemo da nas neće razočarati. 

>> Finalisti Malci nisu slavili jer su morali na spavanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije