Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Jezikova juha'

Kuharski čarobnjak David Skoko ribari sa sinom i ocem

skoko
Foto: Promo
1/4
20.09.2014.
u 10:00

Tempo je nemilosrdan jer emisija počinje 24. rujna pa sve mora biti spremno, zbog čega je David i po deset sati dnevno na setu na raznim lokacijama Hrvatske.

Posljednjih tjedana kuharski čarobnjak David Skoko dane provodi na snimanju RTL-ova kulinarskog showa Jezikova juha, u kojem će u ulozi mentora sugerirati vlasnicima restorana i gostionica kako popraviti budžet ili unaprijediti jelovnike. Tempo je nemilosrdan jer emisija počinje 24. rujna pa sve mora biti spremno, zbog čega je David i po deset sati dnevno na setu na raznim lokacijama Hrvatske.

Ipak, brižni tata i obiteljski čovjek svaki slobodan trenutak provodi, naravno, s obitelji. Tako je bilo i prošlog vikenda kada je vrijeme bez kiše iskoristio da se čamcem otisne na pučinu s ocem Danilom i sinom Antonom. Kako je djed Danilo po zanimanju ribar, jasno je odakle strast koja se prenosi s koljena na koljeno, a sada je na red došao i najmlađi član. Ribarili su u uvali blizu njihova obiteljskog restorana Bateline u selu Banjole pored Pule, na mjestu koje vrvi, tvrde, ribljim fondom.

Da mu je pecanje u genima i da lekcije upija kao spužva, sedmogodišnji Anton dokazao je ulovom tri ugora. Kući su se vratili s plijenom koji se još isti dan našao na meniju njihove konobe u kojoj gostima poslužuju dnevno svježu hranu i pri tome, kaže David, ne biraju, već kuhaju sve što se u moru miče.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije