Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatre ivanjske

Ksenija Pajić: Zbog serije se odričem svih rituala - pilatesa, čitanja, šetnji...

31.08.2014.
u 14:15

U novoj sapunici RTL-a "Vatre ivanjske" glumica opet igra zlicu zbog koje je promjenila i boju kosu i postala je crvenokosa što je oduševilo njene bližnje

Kraljicu domaćih sapunica, kako su od milja mediji prozvali Kseniju Pajić, od ponedjeljka gledamo u novoj sapunici RTL-a "Vatre ivanjske". Nakon "Tajni" u kojima je glumila manipulatoricu Brigitu Franić, podjelom uloga u novoj sapunici Kseniji je opet pripala uloga zlice Elene Župan Magdić.

– Elena je za razliku od Brigite impulzivinja u svojim reakcijama i ne drži sve stvari pod kontrolom, iako bi htjela – objašnjava nam Ksenija karakterne razlike svojih 'sapuničastih' likova.Na činjenicu da su je do sada u karijeri, barem što se tiče sapunica, dopale uloge zločestih žena, Ksenija kaže:

– U ovom poslu rijetko kad glumac može birati, a meni je najvažnije da uloga bude dobro napisana, nije bitno da li je pozitivna ili negativna.Zbog nove uloge glumica je promjenila i imidž odnosno postala je crvenokosa.– Jako mi se sviđa ova boja, ja volim promjene. Bližnji su baš zadovoljni novom frizurom. Sve u svemu, drago mi je imati ovu boju, a vidjet ću do kada – oduševljeno će glumica.

Zanimljivi likovi

S nešto manje oduševljena priznaje nam kako svaki početka rada na sapunici za nju ujedno znači i odricanje od rituala koji su dio njene svakodnevnice.

– Uglavnom se moram odreći svega dok traje snimanje! Nemam više vremena za sebe, ne mogu u šetnju, na pilates, pročitati knjigu - nemam vremena ni za što drugo jer radim od jutra do navečer. Ali to je takva vrsta rada i naviknula sam na to. Sva sreća što mi je kći Vita odrasla pa tu brigu više nemam, pa je lakše – veli. Za razliku od Brigite iz "Tajni" koje se voljela petljati u život svoje kćeri, Ksenija nema taj običaj.

– Nastojim čuti želje i potrebe svoje kćeri, i najvažnije mi je da je ona sretna. Naravno da ako vidim da bi neke situacije otišle u nekom smjeru koji nije dobar za nju, e onda bih se umiješala, ali do sada nisam imala nikakvu potrebu za tim – kaže.

Zbog uloga u sapunicama nikada nije patio njen posao u matičnom kazalištu Gavella.

– Imam sreću da uspijevam uskladiti rad u kazalištu i na televiziji, tako da igram predstave koje su mi na repertoaru. Obično se dogodi da kad mi završi snimanje serije, u kazalištu počnem raditi novu predstavu, i do sada je to uvijek dobro funkcioniralo – zadovoljno veli.

Sa većinom glumačke postave iz "Vatri ivanjskih" glumica je već surađivala dok se s dijelom glumaca tek na setu upoznala.

Gleda svoje serije i traži greške

– Na setu je radna atmosfera, ima veći broj glumaca nego u "Tajnama", ali se svi jako dobro slažemo, svi su profesionalni i užitak mi je sa svima raditi, a privatno, kada smo u šminki ili putujemo na lokacije imamo uvijek tema za razgovor – opisuje Ksenija atmosferu sa seta. Tijekom snimanja nema vremena za gledanje televizijskih noviteta, ali kada ima slobodnog vremena gleda li uopće sapunice?

– Privatno pogledam naše domaće serije, da vidim što se radi i u kome smjeru se kreće naša TV produkcija. Volim pogledati svoje kolege, ali i mlade glumce. Naravno, ne stignem gledati svaku večer, ali kada stignem rado pogledam što ima novoga u našoj produkciji, a volim pogledati i serije u kojima sama sudjelujem da vidim treba li što popraviti – odgovara nam glumica.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:58 31.08.2014.

Glumi "zlicu". Sto bi to trebalo znaciti? Jos jedna nova hrvatska rijec?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije