Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad na lanu jurčević

'Od gomile odličnih pjevača kojima se može pohvaliti Hrvatska, oni dovedu ovo?'

lana jurčević
Foto: RTL televizija
1/4
26.05.2015.
u 12:12

"Od gomile odličnih pjevača i kantautora kojima se može pohvaliti Hrvatska, oni dovedu ovo?" napisala je Kristina Kovač nakon nastupa naše Lane Jurčević

Pjevačica Lana Jurčević sinoć je nastupila u X Factoru gdje je izvela svoju novu pjesmu ''Ludo ljeto''. Iako je Lanin novi singl već posao hit, sestri Aleksandre Kovač, članice žirija, nije se svidjelo gostovanje naše pjevačice.

Kristina Kovač, bivša mentorica X Factora, na svom je Twitter profilu izvrijeđala Lanu.

– Od gomile odličnih pjevača i kantautora kojima se može pohvaliti Hrvatska, oni dovedu ovo? – napisala je prvo Kristina Kovač, a nedugo nakon toga dodala:

– Evo, besplatan savjet – ako već zovu ljude koji nisu najveće zvijezde, iz Hrvatske su mogli dovesti predivnu Luce, koja je ultra-talentirana.

Lana se na ove komentare još nije oglasila. Ona je pak na Instagramu i Facebooku objavila svoju fotografiju u haljinici i čizmama u kojima je sinoć nastupala i napisala "U ovom sam se jutros probudila". Bez obzira na komentare, ona se očito ludo zabavila.

 

'I woke up like this'... #after #show #xfactoradria #xfactor #LudoLjeto

Posted by Lana Jurčević on Tuesday, May 26, 2015

 

>> AnđeliNE ispale, u show se vraća Danijela Večerinović

Komentara 57

DU
Deleted user
13:23 26.05.2015.

X-factor. što je to?

JO
Jole1958
13:04 26.05.2015.

Teško je reći jel Lana dobra ili loša pjevačica što se tiče vokalnih mogućnosti kad su joj sve pjesme loše, a i sve više vuče na turbo-folk narodnjake kakve u zadnje vrijeme radi Severina

MO
moroder
12:52 26.05.2015.

Dobro je i napisala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije