Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robin Wright

Kratka frizura, zumba i botoks donijeli su mi novu mladost

robin wright
Foto: Promo
1/3
13.09.2014.
u 19:15

Od ponedjeljka 48-godišnju dobitnicu Zlatnog globusa, koja će se uskoro udati treći put, za 15 godina mlađeg glumca, gledamo na HTV-u u seriji "Kuća od karata"

Britka politička dramska serija "Kuća od karata" koja nas vodi iza kulisa moći, ambicije, ljubavi, seksa, pohlepe i korupcije u modernom Washingtonu u ponedjeljak se počinje emitirati na HTV-u 1. Serija je označila veliki povratak 48-godišnje Robin Wright u ulozi ambiciozne Claire Underwood. Claire i njen suprug, šarmantan, karizmatičan i nemilosrdan političar Francis Underwood (Kevin Spacey), ne prežu ni pred čime kako bi sebi prokrčili put.

Razvod od Penna ju je dotukao

– Ne smatram da je Claire okrutna. Mislim da je majstorica u kalkuliranju. Ona je poslovna žena, a kada ste na čelu, postoji protokol koji ljudi moraju slijediti. Ako joj stanete na put, zeznete ili zakasnite na posao, dobit ćete otkaz. To je jednostavno način na koji direktori vode kompanije. Zato su uspješni – objašnjava Robin koja je za ulogu nagrađena Zlatnim globusom.

– Počela sam glumiti jer sam željela dirnuti ljude, a mislim da Zlatni globus znači da u tome uspijevam – kaže. Kao tinejdžerica počela se baviti modelingom te je sa 15 godina neko vrijeme živjela u Tokiju. Sa 18 godina dobila je ulogu Kelly Capwell u kultnoj sapunici "Santa Barbara". U školi nije bila dobra učenica jer je imala disleksiju te nikada nije prežalila što nije išla na fakultet. Poslije ranog uspjeha na filmu, uključujući komediju "Kraljevna nevjesta" i "Forresta Gumpa", glumičina glavna uloga u dvadesetim i tridesetim godinama života bila je ona supruge glumca i redatelja Seana Penna i majke njihovo dvoje djece, danas 22-godišnje Dylan i 20-godišnjeg Hoppera. Dvadeset godina braka obilježila su brojna razdvajanja i mirenja, a 2010. službeno su se razveli. Razvod ju je, priznaje, dotukao.

– Najvažniji razlog zašto smo se Sean i ja toliko puta pokušali pomiriti jest taj što smo željeli sačuvati obitelj – kaže. Razvod joj je trauma i zato što su se njeni roditelji razveli kad su joj bile dvije godine.

– Sjećam kako je otac plakao kad je moja majka smjestila mene i mog starijeg brata Richarda u auto i odvezla se – kaže. Poslije Penna ljubavnu sreću ponovno je pronašla uz 15 godina mlađeg glumca Bena Fostera za kojeg se zaručila u siječnju ove godine. Odanost jedno drugome iskazali su tetovažama pa tako Robin na srednjem prstu lijeve ruke ima tetovirano slovo B, a Ben na istom mjestu ima tetovirano R.

– Cijeli život bila sam protiv tetovaža, ali ova mi se činila potpuno ispravnom – zaljubljeno zbori. Upoznali su se 2011. na snimanju krimića "Rampart". Na premijeri filma Foster je Wright pozvao na čitanje poezije, a glumica tvrdi da joj je to bio prvi spoj u životu.

Sa 45 prvi put otišla na spoj

– Nitko me nikad prije nije pozvao na spoj! Bila sam udana od rane mladosti – kaže. Naime, prije Penna dvije godine bila je u braku s glumcem Daneom Witherspoonom za kojeg se udala kao dvadesetogodišnjakinja. Uoči 50. rođendana fanatično trenira zumbu i dvaput godišnje ubrizgava botoks.

– Svi to jeb... rade. Mislim da većina žena ubrizgava deset jedinica, ali to zamrzava lica i ne možeš ga micati. Ja ubrizgavam samo jednu jedinicu. Možda mi nije pametno javno govoriti o tome, ali ja ništa ne skrivam – kaže. Drugu mladost doživjela je i kada se ošišala na kratko.

– Ne mogu više zamisliti da imam dugu kosu. Šišanje kose bilo je najbolje što sam ikada napravila – oduševljeno će Robin.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:25 14.09.2014.

Je. Zumba pomaze svakoj zeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije