Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Kostadinov: Jacques i kostimografkinja su žustro raspravljali, nije bilo fizičkog obračuna

Jacques Houdek
Foto: VL
1/5
24.01.2015.
u 18:19

Glasnogovornik The voicea Aleksandar Kostadinov oglasio se povodom informacije objavljene u medijima o svađi Jacquesa Houdeka i kostimografkinje showa koji se emitira na HRT-u.

Glasnogovornik The voicea Aleksandar Kostadinov oglasio se povodom informacije objavljene u medijima o svađi Jacquesa Houdeka i kostimografkinje showa koji se emitira na HRT-u.

„Osobe koje su  nazočile kreativnom razmimoilaženju oko ideja odijevanja za show koje su žustro, energično i svaki sa svojim uvjerenjem razmjenjivali mentor showa  Jacques  Houdek  i kostimografkinja HRT-a Nataša Svekler  kažu  da osim verbalne komunikacije nije bilo ničeg drugog  - nikakvog  fizičkog obračuna nije bilo“, u pripćenju kaže glasnogovornik The Voicea  Aleksandar Kostadinov.

HRT do sada nema saznanja da je kolegica Nataša Svekler  pisanim putem prijavila nadređenima navodni  fizički obračun o kojem se piše.

„Kolegica Svekler nije  pisala odgovornim osobama na HRT-u  vezano uz ovu temu.Također nitko  ne treba brinuti o ugroženoj egzistencij. Kao Ravnateljica Produkcije HRT-a zatražit ću pismeno očitovanje,što je  na HRT-u  poslovni običaj“ , izjavila je Ravnateljica Produkcije HRT-a Marija Nemčić.

S HRT-a ističu da su posljednja dva dana sva snimanja The Voice – Najljepši glas Hrvatske obavljena kao i dosadašnja, na visokom profesionalnom nivou te da su u njima na takav profesionalni način  sudjelovali  i mentor Jacques Houdek i kostimografkinja Nataša Svekler.

>> Natjecateljica The Voicea izazvala pravu pomamu među mentorima!

Komentara 14

ST
Stolic
19:35 24.01.2015.

nije vrijedan komentara

BR
brodludjaka
19:13 24.01.2015.

Osim glasa, na ovom čovjeku je sve užasno. Izgled katastrofa. Umišljen očito do beskaraja, kao da je zvijezda svjetskog ugleda, a ne malene Hrvatske u kojoj čak i nije neka zvijezda. I napokon kako obući i u što čovjeka od 150 kilograma??? Težak posao za bilo kojeg kostimografa, jer čovjek izgleda grozno.

RE
retfala
18:58 24.01.2015.

Žak zaista ima TEŽAK problem...lakše sa špekom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije