Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove ljubavne drame

Pogledajte što sve otkriva trailer za nove Gilmoreice

Gilmorice
Foto: Promo
1/3
26.10.2016.
u 09:55

Povratnička sezona naziva ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ emitirat će se 25. studenog na Netflixu i otkriti što su Lorelai i Rory radile ovih devet godina

Nakon što su ovo ljeto objavili samo kratke isječke trailera za nove Gilmoreice Netflix je jučer konačno objavio i prvi službeni trailer ove popularne serije čija će povratnička sezona naziva ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’  biti prikazana 25. studenog na Netflixu. 

Trailer nam otkriva da je cijela glumačka ekipa ponovno na okupu.Uz glavne likove Lorelai Gilmore (Lauren Graham), Rory Gilmore (Alexis Bledel), Lukea Danesa (Scott Patterson) i Emily Gilmore (Kelly Bishop), vraćaju se i Jess Mariano (Milo Ventimiglia), Lane Kim (Keiko Agena), Kirk Gleason (Sean Gunn) i Sookie St. James (Melissa McCarthy). Ova serija o obiteljskim i ljubavnim zgodama mame Lorelai i kćeri Rory imala je sedam sezona, a zadnja je prikazana 2007., a zbog velikog interesa obožavatelja producenti su se odlučili na ovu povratničku sezona. 

Očekuju nas četiri nastavka koja će pokriti četiri godišnja doba i dočarati nam što se sve dogodili Lorelai i Rory u zadnjih devet godina. Sudeći po traileru Lorelai i Luke opet imalju ljubavnih problema, Rory je solo, Emily se teško nosi sa smrti supruga...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije