Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi pjevač

Kedžo otkriva bi li se prijavio na natjecanje 'The Voice'

The Voice
Foto: dario njavro
1/10
27.01.2015.
u 12:24

Damir Kedžo sutra gostuje u radijskoj emisiji o showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske".

Zlatko Turkalj Turki sutra će u posebnoj emisiji o showu "The Voice" na Drugom programu Hrvatskoga radija ugostiti jednog od naših najboljih mladih pjevača, Damira Kedžu.

Kedžo otkriva bi li se prijavio na natjecanje "The Voice" da je sada na početku karijere. Tko je njega od dosadašnjih natjecatelja oduševio i zašto, saznajte u srijedu u 9.35 sati samo na Drugom programu Hrvatskoga radija.

U sutrašnjoj emisiji također će se predstaviti natjecatelji koji su u drugoj emisiji "The Voicea" postali dijelom tima mentora Tonyja Cetinskog – Sara Barbarić, Maja Škiljević i Kristian Ordulj.

Foto: dario njavro

Foto: Dario Njavro

HRT se za promociju showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ koristi svim svojim platformama. Vijesti o showu, osim na službenoj web-stranici i društvenim mrežama, možete pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija.

Posebna radijska emisija, koju vodi poznati radijski urednik Zlatko Turkalj Turki, emitira se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 sati.

>>Za Indirin glam rock modni izričaj u The Voiceu zaslužan je Krie Design

>>Hvaranin rasturio u 'The Voiceu': U glazbi je našao utjehu kada mu je kao djetetu izgorjela kuća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije