Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri, dva, jedan - kuhaj!

Karolina ispala iz showa: Ionako se nisam vidjela u finalu

tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: RTL
1/4
23.04.2015.
u 22:35

U dvoboju protiv Duške je napravila lošije njoke i izvukla deblji kraj, a nedostatak smeđeg maslaca i kadulje rezultirao je svršetkom njezine gastro avanture

Karolina Blažeković je napustila show "Tri, dva, jedan-kuhaj!“. U dvoboju protiv Duške je napravila lošije njoke i izvukla deblji kraj, a nedostatak smeđeg maslaca i kadulje rezultirao je svršetkom njezine gastro avanture. Unatoč tome što je večeras bila najbolja s meksičkom piletinom, to joj nije pomoglo da ne završi u duelu. U njezinim njokima su se i osjetila zrnca krumpira i nisu bili dovoljno čvrsto umiješani. Odluka je bila tijesna, a žiri je čak tri puta morao kušati oba

– Nisam se vidjela skroz u zadnjih dvoje, favoriti su mi Martina i Tomislav – komentirala je Karolina ishod večerašnje epizode u kojoj su kandidati otputovali skroz do Meksika i pripremali piletinu s čokoladom, odnosno piletinu mole, nacionalno jelo te zemlje. Mnogo je varijanti ovog jela, a osnovno je pravilo da u njega ide između šesnaest i osamnaest vrsta začina.

– Meksiko je zemlja vatre i tekile, tako se i kandidati trebaju ponašati kada kuhaju meksička jela – poručio im je Gretić, a prva ga je poslušala Duška koja je večeras odlučila dobro zapapriti žiriju. A žiri, točnije Špiček, je ponovno odlučio što bolje omesti kandidate pa im je krao čokoladu.

– Ja sam uzimao čokoladu jer sam brinuo da je ne stave previše u jelo, želio sam da ipak ispadne jestivo. Jer picek s čokoladom nekako ne ide skupa. Barem ne u istom terminu. Ali čokolada dvadesetak minuta nakon jela – da! Zato sam to napravio. Inače ne kradem i nisam lopov! Znate da oni nisu dobri kad imaju previše od neke namirnice. Samo sam im želio dozirati čokoladu, a da ne objašnjavam puno upotrijebio sam jednostavnu taktiku "lijeva ruka desni džep" – objasnio je Špiček.

U kuhinji je preostalo samo četvero kandidata koju u utorak ulaze u finalni tjedan natjecanja. Jedan od njih će već tada napustiti show, a tko će to biti, doznajte u 21 sat na RTL Televiziji!

>> Za koga zapravo kuhaju majstori kuhinje na RTL-u i na Novoj TV?

Komentara 4

AJ
ajnat
00:36 24.04.2015.

U početku mi je bila favorit, kasnije me je totalno razočarala, zasluženo je ispala.

TR
Trnjanec
07:07 24.04.2015.

Najgore je što se kandidata tiče da im se unaprijed kaže što će kuhati, tako da imaju priliku isprobavati to doma. I opet rade katastrofalne pogreške. U Masterchefu su kandidati daleko bolji, ali žiri je katastrofalan i sve skupa je ogromna reklama i sponzorirana emisija.

DU
Deleted user
08:55 24.04.2015.

Katastrofa od emisije. Dobiješ sve unaprijed, a onda se patiš kao da te netko natjerao u emisiju. Znaš recimo da ćeš dobiti ribu, a onda nemaš pojma kako izgleda skuša ili škarpina. I onda će nekoga od njih proglasiti najboljimm amaterskim kuharom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije