Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan – kuhaj!

Kandidati u problemu, zamijenili ljubičasti luk i ciklu

Tri,dva,jedan - kuhaj!
Foto: RTL
1/3
09.03.2017.
u 14:24

Ani i Tinu nikako da krene u kuhinji, večeras će opet imati problema jer je Tin u žurbi uzeo pogrešnu namirnicu...

Kandidati showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ za večeras su iz kuharica izvukli najbolje recepte kojima će pokazati svu svoju kreativnost, znanje i kulinarsko umijeće.

Za pripremu glavnog jela s prilogom imat će 75 minuta, dovoljno da žiriju serviraju sve što su zamislili. I baš nakon što su se sretni vratili iz nabavke spremni da krenu s pripremom svojih remek-djela, oprao ih je hladan tuš – svoje namirnice moraju proslijediti na radnu jedinicu koja se nalazi ispred njih.

Sve je to zbunilo Tina koji je u kulinarskom žaru zamijenio ljubičasti luk i ciklu.

Točnije, nije znao razlikovati jedno od drugog. Iako se svim silama trudi pomoći Ani u kuhinji, Tinu, čini se, gotovo ništa vezano uz kuhinju ne ide od ruke.

Osim, možda, konzumiranja hrane. Što će na posljetku servirati žiriju i hoće li Tin znati koje su namirnice koristili, doznajte večeras u 21.05 na RTL-u!

>>Željka Klemenčić odlučila je napustiti show 'Tri, dva, jedan – kuhaj'

>>Zgodni chef baca lonce po kuhinji kad mu se zacrni pred očima

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
19:25 09.03.2017.

Ne mogu shvatiti da bi netko išao na natjecanje u kuhanju, a ne razlikuje najobičniji ljubičasti luk od cikle, pa zar je njegova kolegica bila toliko očajna da nije mogla naći nekog tko ima bar prosječno znanje u kuhinji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije