Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE PJEVAJU

Kalember nakon ispadanja: Netko tko se bavi operom ne razlikuje rock and roll od rocka

Zvijezde pjevaju
Foto: Promo
1/5
19.04.2014.
u 23:22

Najoštrija u kritici Ane Rucner i Vlade Kalembera bila je operna pjevačica Martina Tomčić

HRT-ov show Zvijezde pjevaju u današnjoj su, šestoj, emisiji napustili Ana Rucner i Vlado Kalember. Večeras su pjevali pjesmu "Ne spavaj mala moja", za koju su dobili 23 boda, što nije bilo najmanje, no presudili su glasovi gledatelja.

Izvedba žiriju nije "sjela", a najkritičnija je bila Martina Tomčić.

- Bojala sam se da ćeš zagušiti vokal i zapravo se to i dogodilo. Zadnji ton je bio slobodan, sve ovo nije bilo loše. Ovo je malo njanjavo, ali nije bilo onako dobro kako sam bila navikla od vas - rekla je Martina Tomčić.

A njezina kritika očito nije baš "sjela" nekadašnjoj megahit-zvijezdi Kalemberu, koji je doveo u pitanje kredibilitet ove operne pjevačice.

- Nisam iznenađen komentarima jer obično netko tko se bavi operom ne razlikuje rock and roll od rocka. U krajnjem slučaju, ovo je zabavna emisija, i ljudi koji su je gledali su se zabavili. Ja sam stara glazbena škola i mene ovo podsjeća na gladijatorske igre. Ne znam treba li žiri biti stručan ili zabavan. Ako treba biti zabavan, super, zabavili su me, ali ako treba biti stručan onda smo tu relativni - rekao je Kalember.

Ana Rucner nakon emisije je rekla kako je i imala osjećaj da će napustiti natjecanje.

- Imala sam osjećaj nakon bodovanja da ćemo ispasti. Za mene je ovo bilo predivno iskustvo, uživala sam. Bilo je mnogo glazbenih žanrova koje sam upoznala, a dosada to nisam radila. Žao mi je da sam ispala jer smo se baš dobro skompali i družili. No, idemo dalje - rekla je Ana Rucner.

>> Mirko Fodor: Kad pjevam za šankom, onda pjevam operu

Komentara 36

Avatar matalan
matalan
07:16 20.04.2014.

pogođena taština---

Avatar possibilis
possibilis
09:22 20.04.2014.

Meni su još bolji silni "umjetnici", kompozitori, aranžeri, studijski umjetnici... koji ne znaju nabrojati žice na violini... odlični su mi svi pjevači koji ne znaju čitati note i svi ostali "muzičari" koje muzička škola "sputava"... a takvi su u Hr najglasniji, najpopularniji i najviše zarađuju pogotovo u institucijama koje bi po zakonu trebale zaposljavati strucne (HRT, skoro svaki radio i slicno). Ne opravdavam Tomcickin rjecnik - stvarno nije primjeren ali stvarno je puuuno, puuuno previse glazbenih "znalaca" koji zive od prodaje magle?

TT
tik tak
08:20 20.04.2014.

Zvijezda se uvrijedila trebali su ga tetošiti da mu ne povrijede ego!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije