Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cory i Topanga

Junaci serije 'Boy Meets World' snimili spin off koji kreće na ljeto

boy meets world
Foto: Screenshot
11.04.2014.
u 21:00

Generacije rođene 80-ih godina sjećaju se još uvijek omiljene dječje serije 'Boy Meets World'...

Generacije rođene 80-ih godina sjećaju se još uvijek omiljene dječje serije 'Boy Meets World'. Ben Savage, koji je igrao dječaka Coryja Matthewsa, odrastao je, a snimio je sa svojom djevojkom iz serije, Topangom, spin off 'Girl Meets World'. Ovoga puta u središtu zbivanja je njihova kćerka Riley. Cory je odrastao te je učitelj povijesti, a u braku je sa svojom ljubavi iz djetinjstva - bujnom Topangom.

Ovih dana objavljen je prvi trailer za novu seriju, a glumac najavljuje kako se ne radi o nastavku serije 'Boy Meets World', već da je ona namijenjena novim generacijama. - Lijepo je znati da su brojni naši obožavatelji odrasli uz 'Boy Meets World', a sada će njihova djeca odrastati uz 'Girl Meets World', izjavio je Savage o novoj seriji. Prva epizoda bit će prikazana ovo ljeto, a prikazivat će odrastanje Riley u New Yorku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije