Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Jacques kandidatima pjeva, Indira im obećava pobjedu ako je izaberu, a Ivan im pleše

the voice
Foto: Promo
1/17
31.01.2015.
u 21:55

Do iduće subote “The Voice – najljepši glas Hrvatske” možete pratiti putem službene internetske stranice na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu te na našem portalu Vecernji.hr.

Nakon treće emisije HRT-ova showa “The Voice – najljepši glas Hrvatske”, sve nam je jasnije da samo nijanse odlučuju o tome tko će dospjeti u tim kojeg od mentora. Kandidati su podjednako dobri, a pred mentorima je zaista težak izbor jer u svoj tim mogu izabrati samo 12 kandidata. Ipak, kod nekih od natjecatelja dvojbe nije bilo.

Jure Brkljača i Pjerino Ružević svojim sinoćnjim nastupima sve su osvojili, okrenula su im se sva četiri mentora pa su sami mogli birati s kime će dalje u natjecanje. Dvadesetogodišnji Zadranin Jure ipak je na kraju izabrao Tonyja, dok je Splićanin Pjerino svoje povjerenje dao Jacquesu Houdeku. Mentori su, kako show odmiče, sve kreativniji u nadmetanju za kandidate.Tony malo “prijetio”Jacques se odlučio zapjevati kandidatu, Indira ih je uvjeravala u pobjedu samo ako budu dijelom njezina tima, Tony je ustao sa svog mentorskog stolca i rekao da se ne vraća ako kandidat ne odabere njega, a Ivan se rasplesao.

Troje mentora htjelo je u svoj tim 28-godišnju Ivu Ajduković, koja je svoj prvi nastup imala sa samo sedam godina. Tada se prijavila na natjecanje “Mikrofon je vaš” na kojem je dugi niz godina pobjeđivao jedan dječak. Iva je odlučila prekinuti taj niz i – uspjela. Kao dijete je također nastupila na Turbo Limach Showu, a sa 16 godina je u kazalištu Komedija pjevala u mjuziklu “Kosa”. Iva je odlučila u daljnje natjecanje krenuti u timu Tonyja Cetinskog.

Dvoje mentora okrenulo se Nini Kraljić, a ona se odlučila za Jacquesa. Azra Kuštrić Skender u timu je Ivana Dečaka, Ivan Županović u Indirinu je timu, Melanija Purić u timu Ivana Dečaka, Tomislav Užarević u Indirinu je timu, Neven Stipčić u Jacquesovu, a Nicole Vidak u timu Ivana Dečaka. Show je sad na “pola puta” i mentorima su ostale tek dvije emisije u kojima će moći birati kandidate za svoje timove. Nakon toga slijede dvoboji. Do iduće subote “The Voice – najljepši glas Hrvatske” možete pratiti putem službene internetske stranice na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu te na našem portalu Vecernji.hr

>> Kako bi za sebe pridobio kandidata, Jacques Houdek mu je zapjevao

>> Kedžo otkriva bi li se prijavio na natjecanje 'The Voice'

>> The Voice: Predstavljanje Indirinih kandidata kod Turkija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije