Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobila najmanje glasova

Iz Big Brother kuće ispala Vesna: Goran će uvijek ostati moj prijatelj!

vesna bartolić
Foto: RTL
1/5
09.10.2015.
u 23:00

Iako je umjesto Barbare bila nominirana Zorica, ona je danas 'spasila' samu sebe od nominacija, a tu je mogućnost dobila jer je njezin tim pobijedio u tjednom zadatku

Večeras je iz Big Brother kuće ispala Vesna, stanarka koja je u nju posljednja i ušla.  Uz Vesnu je bio niominiran i Goran i Barbara. Iako je umjesto Barbare bila nominirana Zorica koja je prošli tjedan tražila od stanara da je nominiraju da izađe van, ona je danas 'spasila' samu sebe od nominacija. Tu je mogućnost dobila jer je tim kojeg je ona vodila pobijedio u tjednom zadatku.

Iako je Antonija Blaće inzistirala da razgovara s Vesnom o odnosu s Goranom kada je izašla iz kuće, Vesna je to odbila.

– Žao mi je što nisam mogla ostati duže s kompletnom obitelji Vasić da se bolje upoznamo – rekla je Vesna.

Kaže kako je znala da su stanari imali loše mišljenje o njoj, ali da ponovno uđe u kuću ne bi s nikim željela imati bolji odnos.

– Goran je moj prijatelj i prijatelj mi je i ostao. On mene nije odbacio – kazala je.

– Išla sam s prijateljske strane, vidjela sam da je nepravedno odbačen i zbog toga sam mu prišla. A priče o zaljubljenosti nisu istinite – rekla je Vesna i dodala kako bi voljela da pobijedi Goran jer je psihički najjači.

– Veliki je humanitarac, brine o djeci... Oprostila sam mu izjavu da "starke jedino nosi na nogama" jer mi je kasnije objasnio da nije to tako mislio već da je to bilo u afektu – rekla je.

Voditelji Antonija Blaće i Sky Wikluh na početku današnje emisije otkrili su kako je jedan od stanara zatražio da izađe van iz kuće. Kao što se to moglo vidjeti u dnevnim emisijima ovog tjedna, to je nekoliko puta zatražila Stefani.

No, kada ju je Veliki brat večeras pitao želi li još uvijek izaći iz kuće, mlada Splićanka brzo se predomislila i kazala kako će ostati dok je gledatelji ne izbace.

Nakon tjednog pregleda vijesti iz najpoznatije kuće u regiji stanari su pred gledateljstvom morali gledati što su ima nakon pisama koje su im poslali rekli njihovi najdraži. I dok je Branislav skrivao suze, Goran se rasplakao nakon što je na ekranu vidio svoju zaručnicu kao i Ivona, Tina i Barbara kojima su se javili roditelji i prijatelji. Zorica je završila na koljenima u plaču kada je na ekranu vidjela svoju kćer i supruga, a Darko se nasmijao svojim prijateljima i bratu koji su Tini poručili da krene u 'akciju'. Luća se također rasplakao kada je vidio svoju mamu na ekranu a potom i curu koja mu je poručila da ga voli.

Rada je rekla da želi spasiti od nominacija Miku i Gibu. Ivona je rekla da želi spasiti Tinu, a Tina je odlučila spasiti svoju sestru. Mika i Giba su svoj glas dali mami Radi. Darko je rekao da svoj glas za spas daje Tini jer mu se sviđa, a Rade je kao i Rada odlučio spasiti svoje sinove blizance. Barabara je pak odabrala Tinu tako da je Tina na kraju spašena od nominacija.

>> Barbara: Ervin me ne zanima, zaljubljena sam u drugoga

Komentara 6

TT
The Terminator the Khmer Rouge
21:54 09.10.2015.

VL se smatrao ozbiljnim dnevnim listom, ali potrošiti i jednu riječ o ovom RTL šundu ste se svrstali u žutu štampu Sretan vam put u bezdan !

ZL
zlatomoje
09:21 10.10.2015.

pola sata gledanja ovog "realityja" je dovoljno da počnete prezirati sebe što ste uopće zastali na rtl kanalu...ali promovirati ovo dno od emisije znači da imate ozbiljan problem sa kriterijima..

VV
vvesnaa
09:42 10.10.2015.

Kada budete shvatili da je i ovo zabava ma kakva ona bila,svi cete se manje nervirati......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije