Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDA U PRAVO VRIJEME

Ivana Tomić napušta novinarstvo i Novu TV. Karijeru nastavlja u ovoj političkoj stranci

ivana tomić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
19.01.2017.
u 15:18

- Devet godina sam na televiziji i ova odluka nije došla preko noći. Ponuda je stigla u pravo vrijeme i spremna sam prihvatiti sve ono što me čeka - kazala je Ivana

Ivana Tomić, jedna od najljepših televizijskih voditeljica, nakon devet godina rada na Novoj TV napušta novinarstvo. Ivana  je odlučila prihvatiti ponudu HSS-a, a novo radno mjesto bit će joj u njihovoj službi za odnose s medijima.

- Devet godina sam na televiziji i ova odluka nije došla preko noći. Ponuda je stigla u pravo vrijeme i spremna sam prihvatiti sve ono što me čeka. Još uvijek ne mogu pričati o novom poslu jer sam u otkaznom roku na televiziji - rekla je Ivana za Story.
Ivani će tako više vremena ostati za sina Luku, kojeg je zbog specifičnosti novinarskog posla manje viđala, pa je po njega u vrtić odlazio suprug.

Nekako se gura

- Na sve se s vremenom naviknete. Više je teško nego lako. Ali, guramo nekako suprug i ja. On ide po Luku u vrtić jer ja ne mogu. S njim je dok ne dođem doma. A one dane kad sam slobodna, Luka ne ide u vrtić, sa mnom je. Obavljam sve s njim -  kuhanje, spremanje, plaćanje računa - rekla je Ivana u jednom od intervjua za Večernji list.

>>Kao mala nisam razmišljala o novinarstvu, htjela sam postati časna sestra

Ključne riječi

Komentara 9

BE
berasv
16:01 19.01.2017.

steta kud ide ovako lijepa...beljak cccc.

GR
grodar
15:30 19.01.2017.

Zao mi je sto ode u hss. Beeeljak

DE
derin
15:38 19.01.2017.

Smišna mala, ali gdje u HSS i beljaku!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije