Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čelnik Živog zida

Ivan Sinčić natjecao se u 'Potjeri', Kotiga: Bio je iznenađujuće ugodan i pozitivan

29.01.2015., Zagreb -  Ivan Vilibor Sincic, udruga Zivi zid. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/Pixsell
30.04.2015.
u 16:53

– Uopće se nije koristio kvizom za samopromociju, čak se od toga maksimalno suzdržavao i bio apsolutno korektan – napisao je Dean Kotiga na Facebooku

Bivši predsjednički kandidat i čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić natjecao se u HTV-ovu kvizu Potjera, potvrdio je na svom Facebooku.

– Bio sam u kvizu Potjera. Ne smijem ništa komentirati dok se ne emitira – napisao je Sinčić na Facebooku. Njegov nastup na Facebooku komentirao je i lovac Dean Kotiga.

– Moram stati u njegovu obranu i reći da je bio iznenađujuće ugodan i pozitivan te da se uopće nije koristio kvizom za samopromociju, čak se od toga maksimalno suzdržavao i bio je apsolutno korektan, tako da nemojte kritizirati čovjeka prije nego što ste pogledali emisiju, stvarno nema smisla – napisao je Kotiga.

Emisija kviza u kojoj je nastupio Sinčić trebala bi se emitirati 6. svibnja.  

 

U srijedu 6.5. u goste nam dolazi Ivan Vilibor Sinčić. Pa vi nemojte lajkat i šerat #potjera

Posted by Dean Kotiga on Thursday, 30 April 2015

>> Natjecatelji oduševili Kotigu: Svaka čast, pokazali ste kako se igra ovaj kviz!

Komentara 22

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:10 30.04.2015.

Treba skupit za novce za kampanju i na takav način ,ionako će "Živi Zid" imati na izborima daleko bolje rezultate od SDP-a HNS-a i takvih quazi stranaka

LO
lojtra1
17:56 30.04.2015.

Impresioniran sam borbom tih mladih ljudi koji na sve moguće načine dokazuju kako se je moguće boriti protiv SKYU! Samofinanciranje zalaganjem, znanjem, osobnom sposobnošću i svim onim na što mi više kod uobičajenog političara uopće ne računamo!

OK
okus
18:06 30.04.2015.

On je UVIJEK pozitivan i ugodan. Pametni decko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije