Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 10 godina

Iva Gačić odlazi s Nove TV: Vrijeme je za nove profesionalne izazove

iva gačić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
27.02.2015.
u 12:22

– Nakon 10 godina izuzetnih izazova u kojima je Informativni program Nove TV postao vodeći u Hrvatskoj, vrijeme je za moje nove profesionalne izazove

Direktorica informativnog programa Nove TV Iva Gačić u petak je objavila: – Nakon 10 godina izuzetnih izazova u kojima je Informativni program Nove TV postao vodeći u Hrvatskoj, vrijeme je za moje nove profesionalne izazove. Ponosna sam na sve što smo zajedno postigli, posebno na tim Informativnog programa uz koji smo napravili ono što se prije 10 godina činilo gotovo nemogućim – rekla je Gačić.

– O Ivinu radu najbolje govore rezultati, a oni pokazuju da je naš informativni program daleko vodeći u zemlji. Izgradila je nepobjedivu ekipu koja će i dalje nastaviti pobjedničkim putem. Ivi zahvaljujemo na predanom radu i želimo joj sve najbolje – izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Nedugo nakon njezina dolaska na prvu hrvatsku komercijalnu televiziju pokrenut je Dnevnik Nove TV koji je 2010. godine preuzeo ulogu vodeće informativne redakcije u zemlji. Tu poziciju drži već 6. godinu zaredom, a i 2015. započela je porastom gledanosti. Pokrenula je i informativni magazin Provjereno, koji je od samog početka emitiranja 2007. godine do danas postao sinonim za istraživačko novinarstvo i emisiju koja svojim utjecajem mijenja društvo u kojem živimo nabolje.

Ksenija Kardum nova je direktorica Informativnog programa Nove TV. – Veliki je izazov preuzeti vodstvo od Ive. I kao čovjek i kao profesionalac zadala nam je visoke kriterije i njih ćemo se i dalje držati – izjavila je Kardum.

>>Iva Gačić: Svaki dan donosimo priče ispričane iz svih kutova, vjerodostojno i objektivno

>>Iva Gačić doživjela prometnu nesreću; oporavlja se u bolnici

Komentara 11

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:06 27.02.2015.

Dnevnik Nove TV je postao najgledaniji jer se Dnevnik tzv. "H"RT pretvorio svojim programom u Dnevnik TV Jugoslavije ili Dnevnik Radio Televizije Srbije.

M3
Miške 3
13:08 27.02.2015.

A kamo ide, ako odlazi ? Nisam mogao naći u tekstu.

MO
moveax
18:40 27.02.2015.

Sretno Iva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije