Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreće nova serija!

Igor Mešin: Sandra Bagarić i ja idealan smo bračni par

Samo ti pričaj
Foto: Nova TV
1/4
29.05.2015.
u 16:24

Glumac i TV voditelj otkriva nam kako se snašao u sitcomu "Samo ti pričaj" koji gledamo na Novoj TV

Igor Mešin, popularni voditelj i glumac, ovih dana ima pune ruke posla.

Osim što ga gledamo u voditeljskoj ulozi u Masterchefu, nedavno je snimio i pilot nove humoristične serije "Samo ti pričaj", čije se prve tri epizode emitiraju ovog vikenda na Novoj TV.

Igora ćemo tako već večeras vidjeti u ulozi Ivana, dok njegovu TV suprugu Dubravku igra operna pjevačica Sandra Bagarić, Igorova kolegica iz matičnog im kazališta Komedija.

Prizori iz bračnog života

Prve tri epizode na rasporedu su danas te u subotu i nedjelju u 20 sati, a uvest će nas u tri bračne priče. Osim Igora i Sandre, koji su se, kaže nam Igor, odlično snašli kao bračni par, u seriji ćemo gledati zvijezdu serije "Kud puklo da puklo" Asima Ugljena u ulozi Davida, a njegovu će partnericu Ivu utjeloviti glumica Edina Pršić, dok će glumci Mirela Brekalo i Ratko Glavina utjeloviti Mariju i Stjepana. S Igorom smo razgovarali o glumi, voditeljskom poslu i obitelji.

Prošle ste godine i sami bili natjecatelj u Masterchefu, a ove ste se ponovno vratili u ulozi voditelja. Vjerujem da vam je to draže...

Da, to mi je puno lakše. Nekako se više osjećam doma u voditeljskoj ulozi nego ispred kamera kuhajući. Ovo je ipak nešto lakši posao. Sad bolje razumijem i kroz što prolaze kandidati i jasni su mi muka, znoj i suze koje svako malo netko roni.

Koliko je sudjelovanje u Masterchefu utjecalo da popravite svoje kulinarske sposobnosti?

Ako te zanima kuhanje, uvijek naučiš nešto novo. Teško mi je sada navesti neki primjer, ali definitivno sam u svakodnevnom kuhanju primijenio puno stvari koje sam naučio u Masterchefu.

Onda je lakše i vašoj supruzi?

Pa dobro, mi smo se doma dogovorili da ja kuham, a ona čisti, tako da to nije ništa čudno kod nas.

Prošlu ste sezonu s Reneom Bitorajcem vodili "Tvoje lice zvuči poznato". Emisija je bila jedna od najgledanijih u Hrvatskoj. Kakva su iskustva sa snimanja?

Nama je bilo super. Zabavljali smo se i smijali s publikom i bilo nam je lijepo, za razliku od natjecatelja koji su se malo mučili na probama i pod kostimima. Mi smo se isto maskirali u nekoliko emisija, ali za razliku od natjecatelja, nismo imali pritisak pa smo bili opušteniji.

Biste li se i sami okušali kao natjecatelj u ovoj emisiji?

To je pitanje na koje sada stvarno ne znam odgovor. Kad sam vidio kako to izgleda iznutra, teško da bih se odlučio na natjecanje.

Nedavno ste snimili i pilot novog sitcoma. O čemu je riječ?

Sitcom se zove "Samo ti pričaj". Ima šest glavnih uloga, a priča prati tri para koja nisu povezana. Snimljene su tri pilot-epizode i vidjet ćemo hoće li se ići u realizaciju projekta. Čini mi se da bi serija mogla proći dosta dobro. Jako je duhovito napisana. To su sve scene koje su prepoznatljive ljudima, s prizorima iz bračnog života u kojima su se mnogi od nas našli. Mislim da bi ljude to moglo zanimati. Kratke su scene, a epizode nisu vezane jedna za drugu, tako da se možete uključiti u priču u svakom trenutku.

Zanimljivo je da vam suprugu glumi kolegica iz Komedije Sandra Bagarić.

Još je zanimljivije to da prvi put zajedno glumimo na televiziji, nakon što smo zajedno 20 godina u kazalištu Komedija. Mislim da smo se dobro snašli. Možemo djelovati kao muž i žena. Imamo i dijete koje je na fakultetu u Splitu, a sve kreće od toga da mama mora plaćati za njegovo školovanje, a najteže joj pada što joj je sin tako daleko.

Što je novo u vašoj matičnoj kući, kazalištu "Komedija"? Prošle ste godine pokupili sve moguće nagrade s mjuziklom "Monty Python's Spamalot", koji ste režirali i u kojem ste glumili...

Trenutačno mi mjuzikl nije glavna preokupacija, ali u pripremi je mjuzikl "Mamma Mia" koji radi Igor Barberić i koji će sigurno biti naš novi hit.

Nije lako ni nastaviti nakon što je "Spamalot" bio veliki hit...

Meni je ta predstava očekivano bila uspješna jer sam znao da Monty Python u Hrvatskoj ima puno obožavatelja koji su upoznati s pjesmama i radnjom. Predstava ima svoj život. Odigrali smo je više od 60 puta. Budući da je golema, teško je skupiti cijeli ansambl pa je u zadnje vrijeme nismo toliko često igrali. No, bez obzira na to, uvijek je puno i svaki put svi se dobro zabave – i publika, ali i kolege na sceni.

Što je s vašom filmskom karijerom?

Trenutačno su mi kazalište i televizija u prvom planu. Imam mnogo obveza na Novoj TV, pa onda ne bih ni stigao snimati neki film.

Kako komentirate uzlet hrvatskog filma, pogotovo u svjetlu velikog uspjeha Dalibora Matanića u Cannesu?

Hvala Bogu da se nešto tako konačno dogodilo. Znači da ima ljudi koji znaju režirati i scenarista koji znaju pisati. Očigledno da postoje filmovi koji se mogu svidjeti ljudima vani, a ne samo nama u ovom malom i zatvorenom hrvatskom krugu. Vjerujem da ovo nije izolirani slučaj i da će se taj trend nastaviti. Puno je mladih glumaca koji dolaze, odličnih redatelja i uvjeren sam da će sve krenuti na bolje.

Stignete li se baviti nekim hobijima od pustih obveza?

Teško se stignem baviti drugim stvarima dok još traje Masterchef. U kazalištu igram još neke predstave. Slijede nam još neke turneje prije kraja sezone. U slobodno vrijeme uglavnom sam doma. Volim biti doma i odmarati se. Tu i tamo kuham.

Znači, pravi ste obiteljski tip?

– Dobro, nisam sad baš siguran koliko sam obiteljski tip, a koliko je to moja lijenost.

Za razliku od nekih vaših kolega koji su česti gosti žutih rubrika i raznih evenata, vas tamo nema pa se zaista stječe dojam da ste pravi obiteljski čovjek...

Ta razna događanja, tzv. eventi, nisu mi nešto naročito privlačni, no odem ponekad i ciljano. Nemam negativan stav prema tome, ali radije ću ostati doma. Uostalom, navečer sam najčešće u kazalištu pa ne bih ni stigao na većinu toga.

Nedavno ste s kolegom Amarom Bukvićem bili na simulaciji trudova, što smo mogli vidjeti u emisiji "Provjereno" Nove TV. Kako je bilo?

Bilo je to iskustvo koje sam osjetio cijelim tijelom. Zabavno je bilo u početku, na kraju ne. Sve u svemu, drago mi je da smo to iskusili. No, daleko je to od onog kako zapravo izgleda.

Što vam je supruga rekla nakon tog iskustva?

Rekla mi je da je dobro što me malo boljelo, ali da svejedno ne mogu shvatiti kako to izgleda. I slažem se s njom. Doživio sam i veće bolove u životu, no ovo je bilo jedno posebno iskustvo jer sam osjećao strašne grčeve, ali i osjećaj kao da će se u meni sve raspuknuti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije