Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
celebrity masterchef

Iako u dućanu nije pronašla kokota, Emilija oduševila juhom od grdobine

masterchef
Foto: NovaTV
1/6
21.03.2014.
u 23:00

Da se vrsna kuharica poznaje po izvrsnom snalaženju kad joj nedostaje neka namirnica, pokazala nam je Emilija u MasterChef kuhinji

Da se vrsna kuharica poznaje po izvrsnom snalaženju kad joj nedostaje neka namirnica, pokazala nam je Emilija u MasterChef kuhinji. Unatoč nepoznatoj i stresnoj situaciji kad u dućanu nije pronašla ribu kokota koju je tražila za svoju juhu, lijepa pjevačica spretno se ´dočekala na noge´.

Malo je izmijenila recept, a umjesto od kokota, juhu je napravila od grdobine te tim jelom izborila svoju prvu pobjedu u najpoznatijoj reality kuhinji.

Kad je kušao njezinu juhu, Dino je prokomentirao: ´Ja bih ovo jeo svaki dan, samo mi se malo papar zaletio. Nemojte stavljati toliko puno papra!´. Na zalogajčić kozice i grdobine imao je manje zamjerke, ali budući da se radilo o iznenađenju žirija, couvert nije ulazio u konačnu ocjenu. Sviđa mu se kako Emilija kuha povrće te je, uz još malo rada, vidi u samom vrhu. ´Jako ukusno. Povrće je ´krokante´, hrskavo. Moglo je bez papra, to je već kolega rekao´, komentirao je Andrej, a Radovanu je juha bila jako dobra.

Emilija je bila jako zadovoljna komentarima.

Dino smatra da su kandidati dobro pretočili svoju osobnost u jela te je proglasio Emiliju pobjednicom. ´Vaše jelo je bilo najfokusiranije, Vaša izvedba je bila precizna, uredna tako da nismo mogli drugačije...´, obrazložio je odluku. ´Još da nisam zapaprila!´, kritična je prema sebi bila pjevačica. ´Presudila je moja fokusiranost, to sam namjerno napravila za prvo kuhanje´, komentirala je svoju prvu pobjedu u MasterChef kuhinji.

>>Prvi Celebrity Masterchef uspješno pokazao poznate koji nešto stvarno rade

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije