Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humoristična serija

I Meg Ryan u seriji 'Kako sam upoznala vašeg oca'

Meg Ryan
Foto: Maurizio D'Avanzo/Press Association/PIXSELL
1/10
24.04.2014.
u 20:05

Ideja produceneta je da se sada ispriča priča s druge strane, odnosno kako je tekao život Ted Mosbyeve buduće supruge dok je on tražio ljubav svog života

Meg Ryan pridružit će se glumačkoj ekipi serije "Kako sam upoznala vašeg oca", nastavka humoristične serije "Kako sam upoznao vašu majku. "

Foto: screenshot/youtube/ilustracija

Ideja produceneta je da se sada ispriča priča s druge strane, odnosno kako je tekao život Ted Mosbyeve buduće supruge dok je on tražio ljubav svog života.

Pripovjedač priče bio je komičar Bob Saget koji se kroz seriju provlačio kao glas "cca" (Ted Mosby), a tu bi ulogu sada trebala preuzeti "majka" - Meg Rayan, javlja ScreenRant.

Foto: Maurizio D'Avanzo/Press Association/PIXSELL

Foto: Pixsell

I dok će Ryan seriji posuditi glas starije majke, njenu mlađu verziju u seriji utjelovit će Greta Gerwig.

>>Obožavatelji zgroženi načinom na koji je završila serija 'Kako sam upoznao vašu majku'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije