Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavele ih intrige

I hrvatski političari prijavili se za statiranje u Igri prijestolja

željko burić danijel mileta
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/8
28.07.2014.
u 18:14

Među brojnim statistima, na audiciju su se prijavili i šibenski gradonačelnik Željko Burić te njegov zamjenik Danijel Mileta.

Da su intrige Igara prijestolja zavele i neke naše političare, pokazuje primjer iz Šibenika, gdje je prije nekoliko dana održana audicija za petu sezonu popularne serije.

Među brojnim statistima, na audiciju su se prijavili i šibenski gradonačelnik Željko Burić te njegov zamjenik Danijel Mileta.

– Istina, i ja i gradonačelnik Burić pojavili smo se na audiciji. Službeno smo se prijavili, ispunili obrasce, organizatori su uzeli naše mjere – rekao je Danijel Mileta za Slobodnu Dalmaciju, dodavši kako bi pristao na ulogu bilo kojeg statista.

Gradonačelnik Burić kaže kako ovim činom daje podršku snimanju serije u njegovom gradu.

- Na taj način želim pokazati da kao gradonačelnik čvrsto stojim iza projekta snimanja Igre prijestolja u Šibeniku - objašnjava Burić.

Snimanje počinje sredinom rujna, a dan statiranja plaća se 240 kuna.

>>Pogledajte kako bi Igra prijestolja izgledala bez vizualnih efekata

>>Evo u kojem će se hrvatskom gradu također snimati peta sezona 'Igre prijestolja'

>>Okupirana gradska vijećnica: I turisti na audiciji za "Igru prijestolja"

Komentara 1

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
19:55 28.07.2014.

A i plaću gradonačelnika će za to vrijeme primati. Ili mu je poslodavac dao neplaćeno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije