Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazovne ideje

Za uzbudljivu jesen na Prisavlju - Erotske minute na HTV-u 3

sexy woman with lace mask on the face lying on the floor
Foto: Thinstock
29.05.2015.
u 21:14

Na Trećem programu HTV-a mogle bi se uskoro gledati senzualna erotska i umjetnički konzervativna emisija te strogi pub-kviz

Trećem programu HTV-a od jeseni bi znatnije mogla porasti gledanost jer bi se na ekranu mogla naći tri uzbudljiva noviteta: erotska i konzervativna emisija te pub-kviz. Na natječaj na kojem se tražila "strastveno napravljena" emisija o erotici koja će "kod gledatelja poticati radost življenja i ljubavi" stigle su tri prijave.

– Zapravo sam jako razočaran time što su stigle samo tri ponude. Ne mogu vjerovati da se autori ne žele u većem broju kreativno baviti erotikom i seksom i na tome zaraditi. Katastrofa. Nije čudno da kao nacija umiremo. Politika nas jede. Možda jedino da smo raspisali natječaj za "erotski dnevnik" – kazao nam je glavni urednik HTV-a 3 Dean Šoša o emisiji koja bi se emitirala subotom. Na ideju o konzervativnoj emisiji koja bi " ponudila kulturološki obrat, prateći umjetnike, umjetničke pravce i trendove izvan područja interesa suvremene umjetnosti" reagiralo je dvoje ponuđača, dok su tri prijedloga stigla za "stroži" pub-kviz koji bi "od natjecatelja tražio izrazito visok stupanj znanja".

– Htjeli smo baš kviz, a ne game show – kaže Šoša.

>>Bingo od ponedjeljka na HTV-u, a vode ga Tatjana Jurić i Dean Pelić

>>HRT: Novinari dvaju portala ne mogu u naše informativne emisije

Komentara 13

AM
Axis Mundi
00:22 30.05.2015.

erotika i hrt? da mi je i to vidjet', čast izuzecima. možemo sanjati pojedine naslove koje je moguće nekad bilo gledati, ili su se pojavili sramežljivo, ono, u 3:15h u noći, kao i nedavno Sofijin izbor nešto ranije, samo daa bi što manje ljudi bilo prisutno. ali zato ćemo razna s...ja imati u prajm tajmu; ista stvar i s modernim kinima, nekad je Carstvo čula regularno bilo prikazivano i u manjim gradovima, da ne kažem selima, danas se možeš slikat' u sinestaru, gledajući negledljive, preglupe blokbastere. erotika samo iznimno, i u tragovima. osim toga, tko još traži erotiku na tv, pored interneta?

CA
Cafa
00:27 31.05.2015.

Erotike više nigdje ni nema, sve ili apsolutno ozbiljno ili pornići, sredine nema. Valjda su erotiku zamijenile ljigave ljubavne priče.

IB
Ivan Brnčić
14:24 30.05.2015.

Emanuela i tog ipa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije