Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vas žulja?

HTV ukinuo emisiju o problemima građana

Miljenko Cvitković Minja
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
26.02.2015.
u 15:30

S televizije poručuju da razloge skidanja serije s programa treba tražiti u racionalizaciji.

Danas će na HTV-u biti emitirana posljednja emisija “Što vas žulja?”, a odluku programskih šefova da se ukine emisija koja je rješavala probleme građana nije spasio ni niz pritužbi nezadovoljnih gledatelja.

S televizije poručuju da razloge skidanja serije s programa treba tražiti u racionalizaciji.

– Znatno povećanje dnevne proizvodnje Informativnog programa na Prvom programu HTV-a produljenjem trajanja „Dnevnika 2“ na sat vremena i „Hrvatske uživo“ te ponovnim uvođenjem „Dnevnika 3“ u 22 sata zahtijevalo je određene programske racionalizacije – poručili su s HTV-a dodajući:

“Međutim, ukidanjem emisije ‘Što vas žulja?’ iz programa neće nestati sadržaj kojim se emisija bavila, već će te i slične teme biti obrađene u drugim emisijama HTV-a.

Polusatnu emisiju vodio je Miljenko Cvitković Minja, a problemi građana obrađivani su od jeseni 2013. godine.

>>Kaznena prijava protiv Gorana Radmana zbog 'terora nad zaposlenicima'

>>HTV: Elizabeti Gojan, Hloverki Novak-Srzić i Jozi Barišiću manja plaća ili otkaz

Komentara 31

BA
Barca123
15:52 26.02.2015.

Građani bi trebali tražiti ukidanje HTV pretplate!! Naravno da emisija smeta kriminalcima i njihovim pokroviteljima ...ne žele čuti glas naroda....

DU
Deleted user
15:48 26.02.2015.

Što će nam ta emisija kad građani nemaju problema!

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
16:54 26.02.2015.

Trn u oku političarima svih stranaka, općina, gradskih poglavarstava i banaka. Naravno kad se netko bori protiv svih navedenih nema šanse da pobjedi. Zato je emisija i tiho ukinuta a navode "racionalizaciju" a ne daju nikakve konretne podatke jer je to laž.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije