Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Hoće li Luka Bulić dobiti prolaz kod Matije Vuice s pjesmom Linđo?

tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/3
13.10.2015.
u 13:36

Matija Vuica: Bit ću stroga i pravična!

Jedan od najboljih hrvatskih imitatora, Luka Bulić, ove nedjelje imat će vrlo zahtjevnu ulogu. Utjelovit će Matiju Vuicu s pjesmom "Linđo", dok će ona, ni manje ni više, sjediti u žiriju i pomno pratiti njegovu izvedbu.

– Moja prva reakcija na Linđo je bila: Opet moram vikat. Neću stiske, neću vriske, a vriska je stalno – kazao je Luka te dodao kako je to zapravo najveselija pjesma: – Ja moram samo pozivati ljude "hajde dođite, plešite! To je rap u visokoj lagi! – zaključio je.

Kako će se Luka transformirati u Matiju Vuicu i izvesti prvu etno dance pjesmu ovih prostora, ne propustite doznati ove nedjelje!

– Bit ću stroga i pravična. Pohvalit ću sve one koje dobro znam i koje sam upoznala u životu, bit ću malo subjektivna, a one kod onih koje ne znam ću se bazirati malo više na to kako su to izveli sve skupa, a najviše ću pozornosti obratiti na kostime – kroz šalu je izjavila ovotjedna počasna članica žirija, Matija Vuica.

Miljenika svadba i terasa, Džoa Maračića Makija, utjelovit će Maja Šuput kako joj i priliči. – On je meni kombinacija Chucka Norrisa s brkovima Charlesa Bronsona! – zaključila je Maja koja će otpjevati njegovi poznatu pjesmu "Da l' se sjetiš nekad mene" te dodaje:

– Ovo će i meni biti iznenađenje. Nevjerojatno je koliko on jednu laganu pjesmu, šansonu, pjeva s toliko emocija.

Ni pred Ivanom Šarićem nije nimalo lagan zadatak, utjeloviti zadarskog pjevača Tomislava Ivčića s pjesmom "Večeras je naša fešta".

– Ispočetka mi je bilo jako drago, a onda mi je postala frka jer je to ipak zadarska legenda, moram opravdati očekivanja Zadrana.  On je pojava, on je gospodin – rekao je Ivan i dodao: – Ja ću feštat' tamo, narezat' pršuta i sira, a koliko bodova dobijem, nema veze!

Hoće li Ivan uspjeti opravdati očekivanja svojih Zadrana, ne propustite doznati.

I ove nedjelje očekuju nas brojne uzbudljive transformacije. Tako će Saša Lozar imati zadatak utjeloviti škotsku pjevačicu Annie Lennox iz popularnog britanskog glazbenog sastava Eurythmics s pjesmom "Sweet Dreams", Renata Sabljak bit će  američka soul, R&B i pop pjevačica te glumica Diana Ross iz grupe The Supremes s pjesmom "Can't Hurry love",  dok ćemo Dušana Bućana gledati  kao Samanthu Fox,  koja slovi za seks-simbol osamdesetih, a pjevat će njezinu hit pjesmu "Touch me". Ivana Marić na pozornici će se pojaviti kao Pink s pjesmom  "Get The Party Started", a Maja Posavec bit će Eminem s pjesmom "Real Slim Shady".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije