Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večeras šokantna epizoda Tuđeg života

Gulseren umire, ali Džihan ima novu ljubav

Tuđi život
Foto: Promo
1/3
12.05.2016.
u 08:10

Producenti su morali 'ubiti' glavnu junakinju jer se nije slagala s kolegom Erkanom Petekkayom na setu. Ona je odlučila napustiti seriju

Svakog dana gotovo 20 posto Hrvatske večer provodi u društvu Gulseren i Džihana iz serije Tuđi život. A večeras će mnogi gledatelji ostati razočarani – prikazat će se epizoda koja raspliće njihovu ljubavnu priču. Par će se napokon vjenčati, ali veselje će prekinuti tragedija, Gulseren će na vjenčanju ubiti.

Na iznenađenje ali i ljutnju brojnih obožavatelja popularne serije Tuđi život, predivna turska glumica Nurgül Yeşilçay, nama poznata kao Gulseren, odlazi iz serije. Iako nitko od gledatelja nije očekivao ovakav obrat, do njega je moralo doći jer je glumica sama odlučila izaći iz projekta. Prelijepa Nurgül kao razlog napuštanja serije navela je psihičko zlostavljanje koje je navodno trpjela od svog kolege Erkana Petekkaye, u seriji poznatog kao Džihan. Tvrdi da ju je Erkan javno blatio i iznosio o njoj laži koje više nije mogla čitati. Zasmetala joj je, kaže, njegova neprofesionalnost. Nurgül tvrdi da je Erkan već u prvoj sezoni serije govorio da ne može glumiti njena ljubavnika, a stanje je eskaliralo kada nije htio glumiti scene ljubljenja s njom.

Izvori tvrde da Erkan odbija snimati scene ljubljenja zbog konzervativnije turske publike, ali i gledatelja s Bliskog istoga gdje se najčešće prodaju turske serije. Turski mediji pišu kako od tog trenutka Nurgül više nije željela snimati zajedničke scene s njim što je, naravno, stvorilo probleme snimateljima, montažerima i ostatku ekipe. Priča se kako su se pojedine zajedničke scene snimale individualno i poslije, s pomoću tehnologije, montirale. Tada se Nurgül obratila producentu s molbom da joj više ne produžuje ugovor. Erkan Petekkaya ili turski George Clooney, kako ga zovu od milja, džentlmenski je objasnio da između njega i kolegice ne postoji nikakva svađa. Tvrdi kako Nurgül naprosto ne leži uloga Gulseren te vjeruje da će se u nekom drugom projektu bolje ostvariti. Što je zapravo navelo poznatu glumicu da nakon 52. epizode ultrapopularne serije odluči otići te stoji li ponašanje Erkana Petekkaya iza toga, možemo samo nagađati. Ipak, za ljubitelje ove serije nema mjesta tugovanju jer će se ubrzo pojaviti novi ženski lik koji će zauzeti bitno mjesto u Džihanovu životu i srcu. (mp)

>> Džandan je vrlo egoistična i stroga, a to nikako nisu i moje osobine

Komentara 5

ZL
zloncar4
08:24 12.05.2016.

Kog boli piso? Gledate ta sranja turska,a kad su nabijali hrvate na kolce i vodili musku djecu u tursku obicavali ih za borbe. Majke odsjecali djeci ruke. puj đubrad primitivna!!

IH
iron.hide.54966
09:33 12.05.2016.

U hrvatskoj više ništa neće biti isto...

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:16 13.05.2016.

"Na iznenađenje ali i ljutnju brojnih obožavatelja popularne serije Tuđi život, predivna turska glumica Nurgül Yeşilçay..." ...Mogao bi reći 10 riječi za nju ali niti jedna nije "predivna"...VL, ne fantazirajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije