Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tlzp

Gostujući član žirija Luka Nižetić Petrekoviću: Ti si talent svjetske klase!

tvoje lice zvuči poznato
Foto: PR FOTO
1/15
25.11.2014.
u 17:42

Niti gostujući član žirija sljedećeg izdanja showa 'Tvoje lice zvuči poznato' neće ostati ravnodušan kad uživo vidi nove transformacije svih osmero natjecatelja

Niti gostujući član žirija sljedećeg izdanja showa "Tvoje lice zvuči poznato" neće ostati ravnodušan kad uživo vidi nove transformacije svih osmero natjecatelja. Mario Petreković transformiran u Alku Vuicu iznenadit će i ovaj put sve prisutne, a izvest će pjesmu "Laži me" te se stasom i glasom potruditi biti što sličniji poznatoj pjevačici i kantautorici. Luka Nižetić dodijelit će mu kompliment nazvavši ga talentom svjetske klase, a hoće li mu dati i najveće ocjene na kraju emisije, tek ćemo vidjeti.

Pobjednik prošle emisije, Baby Dooks, iz kostima Esme Redžepove ulazi u onaj Jamesa Browna. Meni je ovo vrh – izjavljuje Baby Dooks, izgleda izrazito zadovoljan ovotjednim zadatkom. Izvest će pjesmu "I feel good", a kakav će osjećaj probuditi u žiriju, saznat ćemo ove nedjelje.

Giuliano je dobio zadatak transformirati se u Tarkana i otpjevat će njegovu hit-pjesmu "Kiss Kiss", no bit će svakako zanimljivo vidjeti i kako će Andrea oponašati svog kolegu Giuliana. Andrea će pokušati biti što sličnija Giulianu iz doba kada je još imao dugu kosu, a izvest će pjesmu "Srna i vuk".  Vanda Winter podsjetit će nas na spot grupe ET i kao Vanna otpjevati pjesmu "Tek je 12 sati". Luku Nižetića, koji će se pridružiti Tomi, Goranu i Sandri u ocjenjivanju, pokušat će što vjerodostojnije "skinuti" Minea, a kako će njezin nastup i izvedbu pjesme "Proljeće" komentirati sam Luka, saznat ćemo ove nedjelje.

Ronald Braus transformirat će se ovaj put u Raffaellu Carra te, okružen atraktivnim plesačicama, izvesti pjesmu "A far l'amore comincia tu". Jasna će morati proći i zahtjevnu vizualnu transformaciju kako bi bila što sličnija originalu, a cijeli tim šminkera pobrinut će se da bude što uvjerljivija i vjerodostojnija u izvedbi pjesme "Cotton Eye Joe" Rednexa.

>>Baby Dooks: S umjetnim noktima nisam mogao ni na WC

>>Nova TV ponavlja prošlotjednu epizodu showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Komentara 11

TH
than
22:53 25.11.2014.

Nizetic... Dobro ste me nasmijali. Mada, opet, svatko tko ima sluh moze odrediti jel' netko dobro pjeva ili ne. Smijesno je to sto je rekao - talent svjetske klase. Covjek pjeva prosjecno. Uzivo zvuci, pa iskreno ispodprosjecno. Aj' i to nije problem za tu izjavu, jer biti talent danas nazalost ne znaci dobro pjevati, vec imati iza sebe neke koji ce te pogurati i koji ce zaraditi na tebi. Mozda jedina koja odudara od toga je trenutno Adele.

SE
sestrićna
19:48 25.11.2014.

e ako je to luka rekao onda je to 100%:))..on je kompetentan za procjenu ko je klasa :))..dovoljno je čuti prve taktove njegove umjetnosti i sve jasno...

Avatar Arkandjel
Arkandjel
18:00 25.11.2014.

Ako je to rekao jedan Luka Nizetic onda je to valjda tako. Kamo srece da to njemu neko kaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije