navigacija TV 115
prvi put mama

Glumica Tuba Büyüküstün iz serije "Asi" čeka blizance

Par navodno planira vjenčanje, a u nedavnom zajedničkom intervjuu priznali su vezu. Na pitanje kako to da je njihovo dugogodišnje prijateljstvo preraslo u romansu, lijepa Tuba rekla je kako to ni sami još nisu shvatili,

Foto: Nova TV

Prema napisima turskih portala glumica Tuba Büyüküstün navodno očekuje blizance i to s glumcem Onurom Saylakom, koji je u seriji "Asi", koju prikazuje Nova TV, utjelovio Ziju, muža Asine sestre Gondže.

Par navodno planira vjenčanje, a u nedavnom zajedničkom intervjuu priznali su vezu. Na pitanje kako to da je njihovo dugogodišnje prijateljstvo preraslo u romansu, lijepa Tuba rekla je kako to ni sami još nisu shvatili, a Onur je otkrio i zajedničke planove za ovo ljeto.

Osim u seriji "Asi", Tuba i njezin odabranik zajedno su glumili i u novoj seriji "Gonulcelen", gdje je najljepša turska glumica utjelovila lik Hasret. Zvijezde "Asi", koju je svakodnevno na Novoj TV pratilo više od pola milijuna gledatelja, osvrnule su se i na velik uspjeh serije koja je bila nominirana na televizijskom festivalu u Monte Carlu ove godine.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

3 (3 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

Registracija