Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pet na pet

Franići protiv Petrića: Specijalna epizoda kviza s glumcima iz Tajni

Pet na Pet
Foto: RTL televizija
1/14
21.04.2014.
u 12:14

Glumci serije “Tajne” odlučili su sudjelovati u kvizu “Pet na pet” i osvojeni novac donirati udruzi “RTL pomaže djeci”!

Filip Juričić, Jelena Jovanova, Iskra Jirsak, Aleksandar Cvjetković i Ksenija Pajić, kao tim Franića, zaigrali su megapopularan kviz “Pet na pet” protiv tima Petrića – Stjepana Perića, Jasne Bilušić, Katarine Baban i Leone Paraminski.

Glumci su bili u svojim ulogama pa je tako lik Ivana Petrića, kojeg glumi Aleksandar Cvjetković posebno oživljen za ovu priliku. Kapetanice Brigita Franić (Ksenija Pajić) i Višnja Petrić (Jasna Bilušić), davale su poseban poticaj svojim timovima, a Drele je uočljivo uživao u cijeloj priči i događanju.

Foto: RTL televizija

S obzirom da su sakupljali novac za djecu, omiljeni glumci borili su se s posebnim žarom ne bi li došli do što veće svote novca.

“Tko se zadnji smije, najslađe se smije” izjavila je Jovanova, a tko je odnio pobjedu te kako su se timovi Franića i Petrića zabavljali na snimanju, ne propustite pogledati u posebnom izdanju kviza “Pet na pet: Tajne” na Uskršnji ponedjeljak, 21.4. od 19.10 na RTL Televiziji!

Foto: RTL televizija

>>Najpoznatije romanse koje su se s malih ekrana preselile u stvarni život

>>Zaljubili se na snimanju RTL-ovih 'Tajni': Istina je, zajedno smo i sretni smo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije