Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.09.2014. u 14:00

Ponosono najavljivana domaća serija “Kud puklo da puklo” koja se prikazuje u udarnom terminu na Novoj TV pak je jedno od najvećih TV razočaranja

Jesenske sheme televizijskih kuća prijašnjih godina uglavnom su mi mamile osmijeh na lice jer je dolazak jeseni, u pravilu, značio i dolazak sjajnih novih serija, premijere dobrih filmova i zanimljive domaće produkcije. Ovogodišnje jesenske sheme nacionalnih TV kuća gotovo da su me rasplakale. Na HTV-u su reanimirali Piramidu i Otvoreno. Kao što je rekao jedan cijenjeni kolega, teško će podgrijanim jelom privući nove gledatelje.

Ponosono najavljivana domaća serija “Kud puklo da puklo” koja se prikazuje u udarnom terminu na Novoj TV pak je jedno od najvećih TV razočaranja. U seriji nit radnje, nit glume, nit humora... Posebna kategorija je jezik kojim glumci pričaju. Pa tko tako govori? Gdje? U Hrvatskoj sigurno ne... Uhvati se čovjek gledajući to da se okreće preko ramena pitajući se “jel ovo skrivena kamera?” Ukratko - nakon nekoliko kadrova shvatite da je riječ o usiljenoj formi. Ono trebali biste se smijati, a nije vam smiješno. Razlog tome je, osim u scenariju, i činjenica da su, i postava i serija, fejk. Vatre ivanjske, uzdanica RTL-a, pak nude prokušani recept na kojem su stasale domaće sapunice, ali nemaštovitost radnje i plošnost likova izvlači sjajna Ksenija Pajić. Jednim izrazom lica prodre do gledatelja konkretnije nego cijela ekipa već spomenute kvazi humoristične “Kud puklo da puklo”.

PLUS

'Nacionalno blago' kojim nas je počastio RTL nije nov film, ali je dobar izbor za sve one koji petak navečer provode pred malim ekranima.

MINUS

Javljanja uživo slaba su karika emisije Dobro jutro Hrvatska. Ponovno im je pucala veza, no unatoč tome mrcvarili su gledatelje reportažom.

>> "Kud puklo da puklo": Humor na obroncima Žumberačkog gorja

Komentara 14

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:50 21.09.2014.

Krivi su novinari koji su seriju najavili kao humorističnu. Da su je najavili kao negledljivu što i je, nitko ne bi sad prigovarao.

SI
singapore
03:54 21.09.2014.

Gluma je fejk (fake) a humor lazan...fascinantno

DA
damirtankovic
05:34 22.09.2014.

A kaj je drugo bilo i za očekivati? Već desetljećima nemamo ni serije ni filma koji bi bar malo bili humorni, u najvećem broju su "sumorni"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije