Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalna matea

Evo tko je atraktivna dama koju ljubi Bruno Kovačević

premijera,obitelj Kostelić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/4
21.04.2015.
u 16:21

Bijelo odijelo s dubokim izrezom i grudnjak koji je ostao zaboravljen kod kuće natjerali fotoreportere na škljocanje aparatima

Sve što žena mora učiniti da bi bila primijećena jest navući na sebe bijelo odijelo, a grudnjak ostaviti kod kuće. Jer, kako drukčije objasniti interes koji je izazvala atraktivna djevojka koju su reporteri snimali na premijeri dokumentarnog filma Gnothi Seauton o obitelji Kostelić autora Brune Kovačevića kojem je ljepotica bila pratnja.

Tajanstvena je djevojka, doznajemo, Matea Franić iz Zagreba, a HTV-ov sportski urednik i novinar s njome je već nekoliko godina u ljubavnoj vezi.

Kako doznajemo od prijatelja bliskih paru, oni svoju ljubav ne skrivaju i često ih se može vidjeti kako zagrljeni šeću zagrebačkom špicom, pijuckaju kavu u centru grada i pohode društvena događanja, ali dosad Matea nije izazvala ovakvu pomutnju kao u kinu centra Branimir u ponedjeljak navečer.

Bruno i Matea upoznali su se navodno preko Mile Horvat, čija je Matea prijateljica, a fotoreporteri tjednika Story snimili su ih zajedno na Bajaginu koncertu u Zagrebu još 2013. godine. Tada je Kovačević za taj časopis rekao da se slučajno našao u društvu Zagrepčanke jer je ona prijateljica Mile Horvat s kojom je došao na koncert. Matea je tada bila zanosna crnka, a nedavno je odlučila provjeriti zabavljaju li se plavuše uistinu bolje. U kasnim je dvadesetima, a radi u Generali osiguranju.

Bruno Kovačević o svom privatnom životu nerado javno govori pa je zato i njegove prijatelje 2010. godine iznenadila vijest da se nakon 14 godina zajedničkog života razvodi od supruge Zrinke koju je upoznao 1994. na predstavljanju jednog časopisa i već pri prvom susretu nisu se odvajali jedno od drugoga. Da je Zrinka ona prava, Bruno je shvatio odmah pa ju je zaprosio nakon samo 12 dana poznanstva. Sa Zrinkom ima sina Reja s kojim nastoji provesti što više vremena.

>>Svi pogledi bili su uprti u prijateljicu Brune Kovačevića

>>Zrinka i Bruno Kovačević rastaju se nakon 15 godina braka

Komentara 75

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:58 21.04.2015.

Ova se obukla kao da ide na sajam erotike u mađarskoj, malo poprilično degutantno , al eto ako njega veseli, veseli i nas....

IK
ikonoklast
16:44 21.04.2015.

meni bi bilo neugodno s takvom ženom

BR
Blade Runner
17:08 21.04.2015.

"Da je Zrinka ona prava, Bruno je shvatio odmah pa ju je zaprosio nakon samo 12 dana poznanstva." A onda je nakon 14 godina ipak shvatio da nije ona prava? Procitate li vi gluposti koje napisete???!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije