Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važno pitanje

Evo što zvijezde 'Downton Abbeyja' misle o referendumu u Škotskoj

downtown
Foto: Screenshot
1/2
18.09.2014.
u 19:58

Zvijezde hit serije 'Downton Abbey' otkrili su što misle o referendumu o neovisnosti Škotske...

Zvijezde hit serije "Downton Abbey" otkrile su što misle o referendumu o neovisnosti Škotske.

Komentirali su odcjepljivanje Škotske tijekom prikazivanja prve epizode pete sezone serije u Londonu. Ekipa serije dosta je diplomatski komentirala situaciju. Glumac Jim Carter izjavio je kako neće komentirati referendum. – Englez sam, zaboga. Pustimo ih da glasaju. Želim samo da ih na glasanje izađu svi – rekao je Carter.

Njegova kolegice Lesley Nicol izjavila je kako ne smatra da bi trebala komentirati temu. Ipak, scenarist i tvorac serije, Julian Fellowes, imao je nešto izražajniji stav. – Bilo bi mi žao da se unija raspadne, no to je odluka Škota. Stalno im govorimo što će izgubiti ako glasaju za Škotsku. Mislim da bismo ih trebali ostaviti da donesu vlastite odluke – rekao je Julian. Referendum se održava danas.

>>Hollywoodski miljenik Clooney izazvao pomutnju na setu serije Downton Abbey

>>Rade Šerbedžija dobio ulogu u iznimno popularnoj seriji 'Downton Abbey'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije