Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
on sve vidi

Evo kako nam 
je bilo u Big Brother kući

Maja Car
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/9
03.09.2015.
u 20:40

Metalni glas Velikog brata nije nimalo ugodan, a 2000 četvornih metara doima se kao skučen prostor kad znate da izlaza nema

Odbrojavaju se sati do početka regionalnog Big Brothera, najstarijeg reality formata koji na RTL-u starta nakon stanke od pet godina. Četrnaestero kandidata iz cijele regije već je deset dana u izolaciji, a u BB kuću na beogradskom Košutnjaku ušli smo prije njih.

Iako kompleks krasi veličina od 2000 kvadrata, od čega samo kuća ima 300 četvornih metara, uživo dobivate dojam skučenog prostora, posebice ako zamislite da ćete u jednom te istom smjeru kružiti tri mjeseca. Pritom ste praćeni sa 50 kamera koje nadzire 200 ljudi zaposlenih u produkciji. O TV gledateljima da ne govorimo. Snima se svaki kut pa i pušionica, iako kadrovi iz nje zbog zakona neće biti emitirani na televiziji, a stanare čeka i poveći popis pravila ponašanja.

Dakle, psovki – ako vas Big Brother uzruja – nema, tučnjava je najstrože zabranjena, gašenje mikrofona grijeh. Identitet Velikog brata se taji, no metalni glas koji vam se obraća čak i kad vam želi dobrodošlicu u svoju kuću, ne zvuči nimalo ugodno. Veliki brat pozvao nas je i u ispovjedaonicu i dao nam pravo na jedno pitanje. Naše je pitanje bilo bi li i on kao natjecatelj ušao u show. Kazao je: Predobro znam sva pravila pa to u startu ne bi bila fer igra. Dakle, nadigrao nas je.

Sve u svemu, ako je nekome nagrada od 700.000 kuna dovoljna da izdrži izolaciju, u redu. Naš je dojam da je sve ljepše voajerski promatrati na ekranu.

>> Pobjednik prvog hrvatskog Big Brothera: Uspjeh mi je obitelj, a ne pojavljivanje na televiziji

>> Antonija Blaće prije početka Big Brothera odmara se u društvu psa Charlieja

Komentara 12

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
21:15 03.09.2015.

Zar ćete sad svakoga dana maltretirati čitatelje sa tom debilanom?

DU
Deleted user
21:55 03.09.2015.

Postoji li kakav Firefox addin koji automatski filtrira sve vezano uz Big Brother i slicne gluposti ?

VE
vehabojeb2
22:45 03.09.2015.

Plitki koji prodaju "život" sudjeluju, a jos plici koji ga nemaju prate i kupuju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije