Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavodnik

Enis Bešlagić je čak 29 žena smotao i odvukao u krevet

enis bešlagić
Foto: RTL Press
1/4
17.11.2013.
u 08:47

Šarmer Miron iz RTL-ove serije “Kriza” kaže da je pola vremena na setu proveo u gaćama i smrzavao se te da je i privatno slatkorječiv, osobito s tetama u pošti

Jedna, druga, treća... Kao na pokretnoj traci izmjenjuju se žene s kojima Miron iz humoristične serije “Kriza” spava. Slatkorječivom šarmeru uz nekoliko izlizanih fraza ili recitiranje stihova polazi za rukom “smotati” baš svaku. Pa ako imate problema sa zavođenjem, udobno se smjestite u fotelju nedjeljom navečer u 22 sata, prebacite na program RTL-a i učite od najboljeg. A taj najbolji je 38-godišnji bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić koji je ulogom Mirona zaradio simpatije gledatelja. U projekt je vjerovao od početka pa ga uspjeh ne čudi. A na titulu trenutačno najpopularnijeg ljubavnika na malim ekranima samo se slatko nasmije.

I seks okrenuli na šalu

– U prvoj sezoni snimili smo 12 epizoda, a s koliko sam žena u tom periodu spavao - nemam pojma. Po mojoj procjeni moglo bi ih biti 30-ak, ali nekima sam se vraćao jer su bile dobre – smije se Enis.

I skoro je pogodio broj. Naime, produkcijski podaci kažu da je u 12 epizoda “zaskočio” 29 žena, među kojima su i njegove kolegice glumice Tatjana Šojić, Arma Tanović Branković i mnoge druge, ali i manekenke iz casting agencije Zona. Na ionako zabavnom setu, lijepe žene samo su dodatna prednost.

– Dolazio bih ujutro u garderobu, a tamo 4-5 djevojaka u oskudnom izdanju. I onda pitam: “S kojom danas spavam?”, a one redom viču: “Sa mnom spavaš, mene samo poljubiš, a sa mnom ćeš samo na piće”. Bilo je jako zabavno – priča Enis pa nastavlja: – Šalu na stranu! Nisu to scene koje se tek tako lako snime. Ujutro bismo se upoznali, a ja bih te svoje ljubavnice odmah pokušavao opustiti da i njima i meni bude lakše glumiti – otkriva Enis. Kako je riječ o humorističnoj seriji, i scene seksa prikazane su na duhovit način.

– U svemu se tražila smiješna situacija pa ni intimne scene nisu slične onima u sapunicama koje su puno eksplicitnije i strastvenije. Mi smo sve okrenuli na zabavu – kaže Enis.

U teretanu po mišiće

– Dosta svojih “ljubavnica” znam jer su mi kolegice, a i ostale cure sam upoznao pa ne mogu reći da su te scene bile nešto posebno. Gluma k’o gluma – veli Enis kojemu je najteže bilo biti razodjeven.

– Snimali smo u proljeće i nije bilo baš toplo, a ja sam pola vremena na setu provodio samo u gaćama pa sam sa strane imao ogrtače da se utoplim. Ne mogu ni zamisliti kako će mi biti u siječnju kada krenemo sa snimanjem druge sezone – kroz smijeh će glumac.

S obzirom na sve žene koje je ispipao na setu, sasvim je normalno pitati što na to kaže njegova supruga Sabina s kojom ima dvoje djece, kćer Asju i sina Maka.

– Ma ne ljuti se ona na to niti je ljubomorna jer su scene potpuno benigne i zezantske. Nema u njima ništa vulgarno – kaže glumac.

Iako mu s Mironom nije zajedničko to da “leta” za svakom suknjom, Enis priznaje da je baš poput svog lika u seriji slatkorječiv.

– Šarmiram i ja, naročito tete u pošti kada mi trebaju nešto napraviti, samo što svrha mog šarmiranja nije odvući žene u krevet – smije se Enis. Zbog uloge je neko vrijeme išao u teretanu, ali primarni razlog nije bio da dobro izgleda na malim ekranima.

– Snimali smo po 13 sati na dan i morao sam biti u formi jer inače ne bih mogao izdržati takav tempo. A i Miron je valjda, kad se već toliko seksa, dobio neke mišiće pa ne može izgledati svakako. Morao je imati i malo pivskog trbuščića s primjesama pločica – smije se Enis.

Ključne riječi

Komentara 9

TH
than
09:28 17.11.2013.

Serije postaju sve besmislenije. Valjda da nam dodatno zacine nakaradnu svakodnevnicu.

Avatar comandante
comandante
10:37 17.11.2013.

serija je jadna. Semso je jedina Beslagiceva bolja uloga, otkada je on u Odmori se zasluzio si umjesto pokojnog Dide, vise je ne gledam, inace simpatican momak, veseljak, pravi bosanac

NA
narod1
11:16 17.11.2013.

Vrlomsimpatičan lik. Vedar i optimističan ali i skroman

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije